Cours techniques & professionnels communaux

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Cours techniques & professionnels communaux
Private companiesAmusement and Recreation Services • Cours techniques & professionnels communaux

Contactgegevens Cours techniques & professionnels communaux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cours techniques & professionnels communaux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cours techniques & professionnels communaux

Regio (region): Couvin, België

Adres (address): Rue du Bercet 4,5660, België

Telefoon (phone): 060 34 68 86 060 34 68 86

Fax (fax): 060 34 68 86 060 34 68 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cours techniques & professionnels communaux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cours techniques & professionnels communaux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cours techniques & professionnels communaux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cours techniques & professionnels communaux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cours techniques & professionnels communaux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cours techniques & professionnels communaux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cours techniques & professionnels communaux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cours techniques & professionnels communaux
Products information Cours techniques & professionnels communaux

BTW identificatienummer (tax): BE01851165771
Ondernemingsnummer: 4808410644
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Cours techniques & professionnels communaux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cours techniques & professionnels communaux
(Get full report from official database of BE for Cours techniques & professionnels communaux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cours techniques & professionnels communaux
Addition kinds of activities for Cours techniques & professionnels communaux

208499. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
335604. Nikkel | Nickel
35699904. Brandwonden of wasmachines | Brake burnishing or washing machines
48130101. Gegevens telefooncommunicatie | Data telephone communications
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij Cours techniques & professionnels communaux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cours techniques & professionnels communaux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cours techniques & professionnels communaux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cours techniques & professionnels communaux. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van Cours techniques & professionnels communaux in sociale netwerken
Look for responds of Cours techniques & professionnels communaux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cours techniques & professionnels communaux. Laat een reactie achter voor Cours techniques & professionnels communaux. Cours techniques & professionnels communaux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cours techniques & professionnels communaux. Leave a respond for Cours techniques & professionnels communaux. Cours techniques & professionnels communaux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cours techniques & professionnels communaux op de google maps. Adres en contacten Cours techniques & professionnels communaux
Location of Cours techniques & professionnels communaux on the google maps. Address and contacts of Cours techniques & professionnels communaux

Andere gerelateerde bedrijven als come Cours techniques & professionnels communaux Cours techniques & professionnels communaux: RECYC-OIL NV | GREY (RESIDENCE LE) | ROSKANS GROENDESIGN BVBA | Delferrière S.P.R.L. | Verbelen bvba

Other related companies as Cours techniques & professionnels communaux: RECYC-OIL NV | GREY (RESIDENCE LE) | ROSKANS GROENDESIGN BVBA | Delferrière S.P.R.L. | Verbelen bvba

Cours techniques & professionnels communaux is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Couvin, België. De volledige naam van het bedrijf is Cours techniques & professionnels communaux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01851165771. Het bedrijf Cours techniques & professionnels communaux bevindt zich op het adres: Rue du Bercet 4,5660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 594,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Cours techniques & professionnels communaux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cours techniques & professionnels communaux is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cours techniques & professionnels communaux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cours techniques & professionnels communaux, openstaande posities, locatie van Cours techniques & professionnels communaux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cours techniques & professionnels communaux is a company, that was registered 1985 in Couvin region, Belgium. Full name of company is Cours techniques & professionnels communaux, company assigned to the tax number BE01851165771. The company Cours techniques & professionnels communaux is located at the address: Rue du Bercet 4,5660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 594,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Cours techniques & professionnels communaux were not found.
The main activity of Cours techniques & professionnels communaux is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cours techniques & professionnels communaux is not available. You also can look at reviews of Cours techniques & professionnels communaux, open positions, location of Cours techniques & professionnels communaux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cours techniques & professionnels communaux, Couvin: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cours techniques & professionnels communaux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cours techniques & professionnels communaux, Couvin: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cours techniques & professionnels communaux, employees, financial statistics.