SPILLEBEEN DIRK

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • SPILLEBEEN DIRK
Private companiesMetal Mining • SPILLEBEEN DIRK

Contactgegevens SPILLEBEEN DIRK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPILLEBEEN DIRK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPILLEBEEN DIRK

Regio (region): Ardooie, België

Adres (address): Brabantstraat 47,8850, België

Telefoon (phone): 051 74 60 93; 0475 80 77 81 051 74 60 93; 0475 80 77 81

Fax (fax): +32 (51) 634-18-56 +32 (51) 634-18-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPILLEBEEN DIRK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPILLEBEEN DIRK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPILLEBEEN DIRK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPILLEBEEN DIRK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPILLEBEEN DIRK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPILLEBEEN DIRK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPILLEBEEN DIRK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPILLEBEEN DIRK
Products information SPILLEBEEN DIRK

BTW identificatienummer (tax): BE08916198730
Ondernemingsnummer: 5759552001
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SPILLEBEEN DIRK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPILLEBEEN DIRK
(Get full report from official database of BE for SPILLEBEEN DIRK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPILLEBEEN DIRK
Addition kinds of activities for SPILLEBEEN DIRK

07230404. Fruit gradering diensten | Fruit grading services
26750201. Kaarten: doodgesneden en ongedrukt: gemaakt van aangekochte materialen | Cards: die-cut and unprinted: made from purchased materials
28650303. Aniline, nitrobenzeen | Aniline, nitrobenzene
30520400. Plastic riemen | Plastic belting
32910000. Schuurproducten | Abrasive products
34930202. Platte veren, blad of strip voorraad | Flat springs, sheet or strip stock
36410102. Elektrische gloeilampen, compleet | Electric light bulbs, complete
44910102. Stevedoring | Stevedoring
73899940. Gedrukte schakeling grafische lay-out | Printed circuitry graphic layout

Werken bij SPILLEBEEN DIRK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPILLEBEEN DIRK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPILLEBEEN DIRK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPILLEBEEN DIRK. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Sint-Katelijne-Waver/ Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Student m/v met passie voor mode regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Beste student! Voor een kledingzaak in Tielt zijn we dringend op zoek naar studenten die er op regelmatige basis kunnen werken. je staat in voor de verkoop van kledij je helpt de klanten bij de paskamers je hebt een passie voor mode je gaat met een glimlach op je gezicht werken

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Student voor atelierwerk (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: UPENDI

    Type: Studentenjob

    Goesting om nog even de handen uit de mouwen te steken alvorens het nieuwe academiejaar in te zetten? Zin om extra zakgeld te verdienen? WoonProject zoekt een student om tijdens de maand september ondersteuning te bieden in hun atelier waar zij dagelijks vormgeven aan keuken- en interieurinrichtingen.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

Zoek naar antwoorden van SPILLEBEEN DIRK in sociale netwerken
Look for responds of SPILLEBEEN DIRK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPILLEBEEN DIRK. Laat een reactie achter voor SPILLEBEEN DIRK. SPILLEBEEN DIRK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPILLEBEEN DIRK. Leave a respond for SPILLEBEEN DIRK. SPILLEBEEN DIRK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPILLEBEEN DIRK op de google maps. Adres en contacten SPILLEBEEN DIRK
Location of SPILLEBEEN DIRK on the google maps. Address and contacts of SPILLEBEEN DIRK

Andere gerelateerde bedrijven als come SPILLEBEEN DIRK SPILLEBEEN DIRK: D.C.L. BVBA | Artalu Belgium NV | Comptoir Commercial Chacon S.A. | Immostad bvba | PI Logic SC

Other related companies as SPILLEBEEN DIRK: D.C.L. BVBA | Artalu Belgium NV | Comptoir Commercial Chacon S.A. | Immostad bvba | PI Logic SC

SPILLEBEEN DIRK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Ardooie, België. De volledige naam van het bedrijf is SPILLEBEEN DIRK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08916198730. Het bedrijf SPILLEBEEN DIRK bevindt zich op het adres: Brabantstraat 47,8850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SPILLEBEEN DIRK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPILLEBEEN DIRK is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPILLEBEEN DIRK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPILLEBEEN DIRK, openstaande posities, locatie van SPILLEBEEN DIRK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SPILLEBEEN DIRK is a company, that was registered 2013 in Ardooie region, Belgium. Full name of company is SPILLEBEEN DIRK, company assigned to the tax number BE08916198730. The company SPILLEBEEN DIRK is located at the address: Brabantstraat 47,8850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SPILLEBEEN DIRK were not found.
The main activity of SPILLEBEEN DIRK is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SPILLEBEEN DIRK is not available. You also can look at reviews of SPILLEBEEN DIRK, open positions, location of SPILLEBEEN DIRK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPILLEBEEN DIRK, Ardooie: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPILLEBEEN DIRK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPILLEBEEN DIRK, Ardooie: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPILLEBEEN DIRK, employees, financial statistics.