Robberecht G & B BVBA

Contactgegevens Robberecht G & B BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Robberecht G & B BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Robberecht G & B BVBA

Regio (region): Hamme, België

Adres (address): Broekstraat 103B,9220, België

Telefoon (phone): 052 47 95 74 052 47 95 74

Fax (fax): 052 48 12 77 052 48 12 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Robberecht G & B BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Robberecht G & B BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Robberecht G & B BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Robberecht G & B BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Robberecht G & B BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Robberecht G & B BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Robberecht G & B BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Robberecht G & B BVBA
Products information Robberecht G & B BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05713684082
Ondernemingsnummer: 6024322509
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Robberecht G & B BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Robberecht G & B BVBA
(Get full report from official database of BE for Robberecht G & B BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Robberecht G & B BVBA
Addition kinds of activities for Robberecht G & B BVBA

231103. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
342100. Bestek | Cutlery
15429901. Custom bouwers, niet-residentieel | Custom builders, non-residential
20529907. Crackers, droog, nec | Crackers, dry, nec
35520115. Spindels, textiel | Spindles, textile
35990101. Carnaval machines en uitrusting, pretpark, nec | Carnival machines and equipment, amusement park, nec
36340313. Sauna verwarmers, elektrisch | Sauna heaters, electric

Werken bij Robberecht G & B BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Robberecht G & B BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Robberecht G & B BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Robberecht G & B BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Beenhouwer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi grootwarenhuis in de regio Mechelen, zijn we op zoek naar een gediplomeerde beenhouwer die instaat voor : - het bereiden van gehakt - het versnijden van rundsvlees - het marineren en prepareren van vlees

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Sint-amandsberg - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Studentenjob

    Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Student callcenter zaterdag (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

  • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: CLEANDIENST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

Zoek naar antwoorden van Robberecht G & B BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Robberecht G & B BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Robberecht G & B BVBA. Laat een reactie achter voor Robberecht G & B BVBA. Robberecht G & B BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Robberecht G & B BVBA. Leave a respond for Robberecht G & B BVBA. Robberecht G & B BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Robberecht G & B BVBA op de google maps. Adres en contacten Robberecht G & B BVBA
Location of Robberecht G & B BVBA on the google maps. Address and contacts of Robberecht G & B BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Robberecht G & B BVBA Robberecht G & B BVBA: Geens P BVBA | Bureau d'Etudes Meulenijzer SPRL | MAGNUS | Callec NV | Glasfabrieken Van Brabant NV

Other related companies as Robberecht G & B BVBA: Geens P BVBA | Bureau d'Etudes Meulenijzer SPRL | MAGNUS | Callec NV | Glasfabrieken Van Brabant NV

Robberecht G & B BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Hamme, België. De volledige naam van het bedrijf is Robberecht G & B BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05713684082. Het bedrijf Robberecht G & B BVBA bevindt zich op het adres: Broekstraat 103B,9220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Robberecht G & B BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Robberecht G & B BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Robberecht G & B BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Robberecht G & B BVBA, openstaande posities, locatie van Robberecht G & B BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Robberecht G & B BVBA is a company, that was registered 2011 in Hamme region, Belgium. Full name of company is Robberecht G & B BVBA, company assigned to the tax number BE05713684082. The company Robberecht G & B BVBA is located at the address: Broekstraat 103B,9220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Robberecht G & B BVBA were not found.
The main activity of Robberecht G & B BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Robberecht G & B BVBA is not available. You also can look at reviews of Robberecht G & B BVBA, open positions, location of Robberecht G & B BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Robberecht G & B BVBA, Hamme: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Robberecht G & B BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Robberecht G & B BVBA, Hamme: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Robberecht G & B BVBA, employees, financial statistics.