ABC AUTO DEMOLITION SPRL

Contactgegevens ABC AUTO DEMOLITION SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC AUTO DEMOLITION SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC AUTO DEMOLITION SPRL

Regio (region): Huy (Tihange), België

Adres (address): Grand Route 57,4500, België

Telefoon (phone): 085 21 28 57; 085 23 46 34 085 21 28 57; 085 23 46 34

Fax (fax): 085 23 46 34 085 23 46 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC AUTO DEMOLITION SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC AUTO DEMOLITION SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC AUTO DEMOLITION SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC AUTO DEMOLITION SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC AUTO DEMOLITION SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC AUTO DEMOLITION SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC AUTO DEMOLITION SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC AUTO DEMOLITION SPRL
Products information ABC AUTO DEMOLITION SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02594390869
Ondernemingsnummer: 8296020507
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ABC AUTO DEMOLITION SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC AUTO DEMOLITION SPRL
(Get full report from official database of BE for ABC AUTO DEMOLITION SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC AUTO DEMOLITION SPRL
Addition kinds of activities for ABC AUTO DEMOLITION SPRL

249302. Spaanplaat producten | Particleboard products
394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
805200. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
48999903. Radar station operatie | Radar station operation
50230305. Vensterafdekkende onderdelen en accessoires | Window covering parts and accessories

Werken bij ABC AUTO DEMOLITION SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC AUTO DEMOLITION SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC AUTO DEMOLITION SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC AUTO DEMOLITION SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

    Regio: VOEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

Zoek naar antwoorden van ABC AUTO DEMOLITION SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ABC AUTO DEMOLITION SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC AUTO DEMOLITION SPRL. Laat een reactie achter voor ABC AUTO DEMOLITION SPRL. ABC AUTO DEMOLITION SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC AUTO DEMOLITION SPRL. Leave a respond for ABC AUTO DEMOLITION SPRL. ABC AUTO DEMOLITION SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC AUTO DEMOLITION SPRL op de google maps. Adres en contacten ABC AUTO DEMOLITION SPRL
Location of ABC AUTO DEMOLITION SPRL on the google maps. Address and contacts of ABC AUTO DEMOLITION SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC AUTO DEMOLITION SPRL ABC AUTO DEMOLITION SPRL: A.E. Klaus Van Reeth | Jones & Jones | Ray S | A.T.D. MOUSTIQUAIRES | Stevemeert,

Other related companies as ABC AUTO DEMOLITION SPRL: A.E. Klaus Van Reeth | Jones & Jones | Ray S | A.T.D. MOUSTIQUAIRES | Stevemeert,

ABC AUTO DEMOLITION SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Huy (Tihange), België. De volledige naam van het bedrijf is ABC AUTO DEMOLITION SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02594390869. Het bedrijf ABC AUTO DEMOLITION SPRL bevindt zich op het adres: Grand Route 57,4500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ABC AUTO DEMOLITION SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABC AUTO DEMOLITION SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC AUTO DEMOLITION SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC AUTO DEMOLITION SPRL, openstaande posities, locatie van ABC AUTO DEMOLITION SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABC AUTO DEMOLITION SPRL is a company, that was registered 2010 in Huy (Tihange) region, Belgium. Full name of company is ABC AUTO DEMOLITION SPRL, company assigned to the tax number BE02594390869. The company ABC AUTO DEMOLITION SPRL is located at the address: Grand Route 57,4500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ABC AUTO DEMOLITION SPRL were not found.
The main activity of ABC AUTO DEMOLITION SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC AUTO DEMOLITION SPRL is not available. You also can look at reviews of ABC AUTO DEMOLITION SPRL, open positions, location of ABC AUTO DEMOLITION SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC AUTO DEMOLITION SPRL, Huy (Tihange): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC AUTO DEMOLITION SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC AUTO DEMOLITION SPRL, Huy (Tihange): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC AUTO DEMOLITION SPRL, employees, financial statistics.