SRS Benelux SA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • SRS Benelux SA
Private companiesTobacco Products • SRS Benelux SA

Contactgegevens SRS Benelux SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SRS Benelux SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SRS Benelux SA

Regio (region): Liège 1 (Jupille-sur-Meuse), België

Adres (address): Rue des Piétresses 36,4020, België

Telefoon (phone): 04 370 90 90 04 370 90 90

Fax (fax): 04 370 90 91 04 370 90 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SRS Benelux SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SRS Benelux SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SRS Benelux SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SRS Benelux SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SRS Benelux SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SRS Benelux SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SRS Benelux SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SRS Benelux SA
Products information SRS Benelux SA

BTW identificatienummer (tax): BE01513061523
Ondernemingsnummer: 6308319091
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SRS Benelux SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SRS Benelux SA
(Get full report from official database of BE for SRS Benelux SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SRS Benelux SA
Addition kinds of activities for SRS Benelux SA

37110200. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
39449908. Hobby paarden | Hobby horses
50740211. Sauna verwarmers, behalve elektrisch | Sauna heaters, except electric
50850901. Kettingen, krachtoverbrenging | Chains, power transmission
59210100. Wijn en bier | Wine and beer

Werken bij SRS Benelux SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SRS Benelux SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SRS Benelux SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SRS Benelux SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zoek naar antwoorden van SRS Benelux SA in sociale netwerken
Look for responds of SRS Benelux SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SRS Benelux SA. Laat een reactie achter voor SRS Benelux SA. SRS Benelux SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SRS Benelux SA. Leave a respond for SRS Benelux SA. SRS Benelux SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SRS Benelux SA op de google maps. Adres en contacten SRS Benelux SA
Location of SRS Benelux SA on the google maps. Address and contacts of SRS Benelux SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SRS Benelux SA SRS Benelux SA: HUBLAU CHRISTIAN | COOLS SECURITY ROESELARE | ARTI-BAND ORAKEL NV | Management Learning Systems | Wijnhof Breughel

Other related companies as SRS Benelux SA: HUBLAU CHRISTIAN | COOLS SECURITY ROESELARE | ARTI-BAND ORAKEL NV | Management Learning Systems | Wijnhof Breughel

SRS Benelux SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Jupille-sur-Meuse), België. De volledige naam van het bedrijf is SRS Benelux SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513061523. Het bedrijf SRS Benelux SA bevindt zich op het adres: Rue des Piétresses 36,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SRS Benelux SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SRS Benelux SA is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SRS Benelux SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SRS Benelux SA, openstaande posities, locatie van SRS Benelux SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SRS Benelux SA is a company, that was registered 1987 in Liège 1 (Jupille-sur-Meuse) region, Belgium. Full name of company is SRS Benelux SA, company assigned to the tax number BE01513061523. The company SRS Benelux SA is located at the address: Rue des Piétresses 36,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 576,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SRS Benelux SA were not found.
The main activity of SRS Benelux SA is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SRS Benelux SA is not available. You also can look at reviews of SRS Benelux SA, open positions, location of SRS Benelux SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SRS Benelux SA, Liège 1 (Jupille-sur-Meuse): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SRS Benelux SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SRS Benelux SA, Liège 1 (Jupille-sur-Meuse): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SRS Benelux SA, employees, financial statistics.