SOBEMO SA

Contactgegevens SOBEMO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOBEMO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOBEMO SA

Regio (region): Anhée (Bioul), België

Adres (address): Rue Pairoir 46,5537, België

Telefoon (phone): 071 74 22 27; 082 61 40 12; 082 64 78 68 071 74 22 27; 082 61 40 12; 082 64 78 68

Fax (fax): 082 61 43 09; 082 64 78 67; 071 74 12 92 082 61 43 09; 082 64 78 67; 071 74 12 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOBEMO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOBEMO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOBEMO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOBEMO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOBEMO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOBEMO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOBEMO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOBEMO SA
Products information SOBEMO SA

BTW identificatienummer (tax): BE07848876953
Ondernemingsnummer: 1881927490
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SOBEMO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOBEMO SA
(Get full report from official database of BE for SOBEMO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOBEMO SA
Addition kinds of activities for SOBEMO SA

325902. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
873103. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research
20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
23960402. Zeefdruk op stofartikelen | Screen printing on fabric articles
38279900. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
39999943. Window squegees | Window squegees
72990301. Dating service | Dating service

Werken bij SOBEMO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOBEMO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOBEMO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOBEMO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel heeft onze klant een vermeerdering van werk tijdens deze drukke zomermaanden. Daarvoor zoeken ze iemand (voornamelijk nachtdienst) die op oproepbasis kan komen staan op één van de verschillende afdelingen: - Als reiniger - Als productie-operator: kwaliteitscontrole, messen vervangen - Als inpakker - Als batchmenger; operator - Als rijder van transpallet voor bulk te vervoeren - Als uitlezer van het product waarbij je een visuele controle uitvoert

  • Inpakoperator 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn. Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig, stuur je bij. Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Service technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van SOBEMO SA in sociale netwerken
Look for responds of SOBEMO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOBEMO SA. Laat een reactie achter voor SOBEMO SA. SOBEMO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOBEMO SA. Leave a respond for SOBEMO SA. SOBEMO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOBEMO SA op de google maps. Adres en contacten SOBEMO SA
Location of SOBEMO SA on the google maps. Address and contacts of SOBEMO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SOBEMO SA SOBEMO SA: DE CRANE & MARSILY NV | Séfico S.C.C. | Mercura N.V. | BEULLENS | Croes,Gisele

Other related companies as SOBEMO SA: DE CRANE & MARSILY NV | Séfico S.C.C. | Mercura N.V. | BEULLENS | Croes,Gisele

SOBEMO SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Anhée (Bioul), België. De volledige naam van het bedrijf is SOBEMO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07848876953. Het bedrijf SOBEMO SA bevindt zich op het adres: Rue Pairoir 46,5537. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SOBEMO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOBEMO SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOBEMO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOBEMO SA, openstaande posities, locatie van SOBEMO SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOBEMO SA is a company, that was registered 2000 in Anhée (Bioul) region, Belgium. Full name of company is SOBEMO SA, company assigned to the tax number BE07848876953. The company SOBEMO SA is located at the address: Rue Pairoir 46,5537. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SOBEMO SA were not found.
The main activity of SOBEMO SA is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOBEMO SA is not available. You also can look at reviews of SOBEMO SA, open positions, location of SOBEMO SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOBEMO SA, Anhée (Bioul): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOBEMO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOBEMO SA, Anhée (Bioul): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOBEMO SA, employees, financial statistics.