Jacobs & Janssens BVBA

Contactgegevens Jacobs & Janssens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jacobs & Janssens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jacobs & Janssens BVBA

Regio (region): Hoogstraten (Meer), België

Adres (address): Meerseweg 50B,2321, België

Telefoon (phone): 03 315 79 12; 0495 57 79 12 03 315 79 12; 0495 57 79 12

Fax (fax): 03 315 02 55 03 315 02 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jacobs & Janssens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jacobs & Janssens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jacobs & Janssens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jacobs & Janssens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jacobs & Janssens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jacobs & Janssens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jacobs & Janssens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jacobs & Janssens BVBA
Products information Jacobs & Janssens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03083007812
Ondernemingsnummer: 4841644287
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Jacobs & Janssens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jacobs & Janssens BVBA
(Get full report from official database of BE for Jacobs & Janssens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jacobs & Janssens BVBA
Addition kinds of activities for Jacobs & Janssens BVBA

353500. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
527100. Stacaravans | Mobile home dealers
23849902. Kledingjurken, mannen en vrouwen: van aangekochte materialen | Dressing gowns, men's and women's: from purchased materials
28210300. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
28920108. Mercury fulminaat (explosief) | Mercury fulminate (explosive)
34510000. Schroefmachine producten | Screw machine products
51310216. ritsen | Zippers
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory
95310403. Behuisingsprogramma's, provincie overheid | Housing programs, county government

Werken bij Jacobs & Janssens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jacobs & Janssens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jacobs & Janssens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jacobs & Janssens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Twijners 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verloning in overeenstemming met de functie.

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van Jacobs & Janssens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jacobs & Janssens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jacobs & Janssens BVBA. Laat een reactie achter voor Jacobs & Janssens BVBA. Jacobs & Janssens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jacobs & Janssens BVBA. Leave a respond for Jacobs & Janssens BVBA. Jacobs & Janssens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jacobs & Janssens BVBA op de google maps. Adres en contacten Jacobs & Janssens BVBA
Location of Jacobs & Janssens BVBA on the google maps. Address and contacts of Jacobs & Janssens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jacobs & Janssens BVBA Jacobs & Janssens BVBA: guelton louis SPRL | Good Stuff | Sedona Travel | Distri Group 21 N.V. | BORMANS, ASTRID

Other related companies as Jacobs & Janssens BVBA: guelton louis SPRL | Good Stuff | Sedona Travel | Distri Group 21 N.V. | BORMANS, ASTRID

Jacobs & Janssens BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Hoogstraten (Meer), België. De volledige naam van het bedrijf is Jacobs & Janssens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03083007812. Het bedrijf Jacobs & Janssens BVBA bevindt zich op het adres: Meerseweg 50B,2321. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Jacobs & Janssens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jacobs & Janssens BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jacobs & Janssens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jacobs & Janssens BVBA, openstaande posities, locatie van Jacobs & Janssens BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jacobs & Janssens BVBA is a company, that was registered 2004 in Hoogstraten (Meer) region, Belgium. Full name of company is Jacobs & Janssens BVBA, company assigned to the tax number BE03083007812. The company Jacobs & Janssens BVBA is located at the address: Meerseweg 50B,2321. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Jacobs & Janssens BVBA were not found.
The main activity of Jacobs & Janssens BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Jacobs & Janssens BVBA is not available. You also can look at reviews of Jacobs & Janssens BVBA, open positions, location of Jacobs & Janssens BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jacobs & Janssens BVBA, Hoogstraten (Meer): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jacobs & Janssens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jacobs & Janssens BVBA, Hoogstraten (Meer): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jacobs & Janssens BVBA, employees, financial statistics.