A.M.B. CHEMIE

Contactgegevens A.M.B. CHEMIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.B. CHEMIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.B. CHEMIE

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Rue des Croisiers 37,7500, België

Telefoon (phone): 069 23 48 46; 069 23 56 58 069 23 48 46; 069 23 56 58

Fax (fax): 069 68 66 70 069 68 66 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.B. CHEMIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.B. CHEMIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.B. CHEMIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.B. CHEMIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.B. CHEMIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.B. CHEMIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.B. CHEMIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.B. CHEMIE
Products information A.M.B. CHEMIE

BTW identificatienummer (tax): BE02378784179
Ondernemingsnummer: 2621307373
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.M.B. CHEMIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.B. CHEMIE
(Get full report from official database of BE for A.M.B. CHEMIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.B. CHEMIE
Addition kinds of activities for A.M.B. CHEMIE

32970201. Cement vuurvaste materialen, nonclay | Cement refractories, nonclay
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
38610315. Stands, camera en projector | Stands, camera and projector
50649910. Stofzuigers, huishoudelijk | Vacuum cleaners, household
58120309. Eten bars | Food bars

Werken bij A.M.B. CHEMIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.B. CHEMIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.B. CHEMIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.B. CHEMIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van A.M.B. CHEMIE in sociale netwerken
Look for responds of A.M.B. CHEMIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.B. CHEMIE. Laat een reactie achter voor A.M.B. CHEMIE. A.M.B. CHEMIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.B. CHEMIE. Leave a respond for A.M.B. CHEMIE. A.M.B. CHEMIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.B. CHEMIE op de google maps. Adres en contacten A.M.B. CHEMIE
Location of A.M.B. CHEMIE on the google maps. Address and contacts of A.M.B. CHEMIE

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.B. CHEMIE A.M.B. CHEMIE: DE MAESSCHALCK H NV | Verbruggen NV | Optique | DBT Bulkvervoer N.V. | Krazee Alley Productions

Other related companies as A.M.B. CHEMIE: DE MAESSCHALCK H NV | Verbruggen NV | Optique | DBT Bulkvervoer N.V. | Krazee Alley Productions

A.M.B. CHEMIE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.B. CHEMIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02378784179. Het bedrijf A.M.B. CHEMIE bevindt zich op het adres: Rue des Croisiers 37,7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 585,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.M.B. CHEMIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.M.B. CHEMIE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.B. CHEMIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.B. CHEMIE, openstaande posities, locatie van A.M.B. CHEMIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.M.B. CHEMIE is a company, that was registered 2018 in Tournai region, Belgium. Full name of company is A.M.B. CHEMIE, company assigned to the tax number BE02378784179. The company A.M.B. CHEMIE is located at the address: Rue des Croisiers 37,7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 585,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.M.B. CHEMIE were not found.
The main activity of A.M.B. CHEMIE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.B. CHEMIE is not available. You also can look at reviews of A.M.B. CHEMIE, open positions, location of A.M.B. CHEMIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.B. CHEMIE, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.B. CHEMIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.B. CHEMIE, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.B. CHEMIE, employees, financial statistics.