Verhelst nv-Oudenburg

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Verhelst nv-Oudenburg
Private companiesMetal Mining • Verhelst nv-Oudenburg

Contactgegevens Verhelst nv-Oudenburg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhelst nv-Oudenburg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhelst nv-Oudenburg

Regio (region): Oudenburg, België

Adres (address): Stationsstraat 30,8460, België

Telefoon (phone): 059 25 50 50 059 25 50 50

Fax (fax): 059 26 89 87 059 26 89 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhelst nv-Oudenburg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhelst nv-Oudenburg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhelst nv-Oudenburg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhelst nv-Oudenburg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhelst nv-Oudenburg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhelst nv-Oudenburg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhelst nv-Oudenburg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhelst nv-Oudenburg
Products information Verhelst nv-Oudenburg

BTW identificatienummer (tax): BE03889953613
Ondernemingsnummer: 5202545166
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Verhelst nv-Oudenburg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhelst nv-Oudenburg
(Get full report from official database of BE for Verhelst nv-Oudenburg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhelst nv-Oudenburg
Addition kinds of activities for Verhelst nv-Oudenburg

2759. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
3944. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
972104. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government
20629903. Gegranuleerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Granulated cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
28420502. Zetmeelbereidingen, wasgoed | Starch preparations, laundry

Werken bij Verhelst nv-Oudenburg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhelst nv-Oudenburg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhelst nv-Oudenburg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhelst nv-Oudenburg. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

Zoek naar antwoorden van Verhelst nv-Oudenburg in sociale netwerken
Look for responds of Verhelst nv-Oudenburg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhelst nv-Oudenburg. Laat een reactie achter voor Verhelst nv-Oudenburg. Verhelst nv-Oudenburg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhelst nv-Oudenburg. Leave a respond for Verhelst nv-Oudenburg. Verhelst nv-Oudenburg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhelst nv-Oudenburg op de google maps. Adres en contacten Verhelst nv-Oudenburg
Location of Verhelst nv-Oudenburg on the google maps. Address and contacts of Verhelst nv-Oudenburg

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhelst nv-Oudenburg Verhelst nv-Oudenburg: Pneumac SA | ACEC-MARTIN CH | Jachthuis (Het) | Spiegelfabriek Deknudt N.V. | Fortis Foundation Belgium vwz

Other related companies as Verhelst nv-Oudenburg: Pneumac SA | ACEC-MARTIN CH | Jachthuis (Het) | Spiegelfabriek Deknudt N.V. | Fortis Foundation Belgium vwz

Verhelst nv-Oudenburg is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Oudenburg, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhelst nv-Oudenburg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03889953613. Het bedrijf Verhelst nv-Oudenburg bevindt zich op het adres: Stationsstraat 30,8460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Verhelst nv-Oudenburg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhelst nv-Oudenburg is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhelst nv-Oudenburg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhelst nv-Oudenburg, openstaande posities, locatie van Verhelst nv-Oudenburg op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhelst nv-Oudenburg is a company, that was registered 1994 in Oudenburg region, Belgium. Full name of company is Verhelst nv-Oudenburg, company assigned to the tax number BE03889953613. The company Verhelst nv-Oudenburg is located at the address: Stationsstraat 30,8460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Verhelst nv-Oudenburg were not found.
The main activity of Verhelst nv-Oudenburg is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhelst nv-Oudenburg is not available. You also can look at reviews of Verhelst nv-Oudenburg, open positions, location of Verhelst nv-Oudenburg on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhelst nv-Oudenburg, Oudenburg: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhelst nv-Oudenburg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhelst nv-Oudenburg, Oudenburg: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhelst nv-Oudenburg, employees, financial statistics.