P.C.C. BVBA

Contactgegevens P.C.C. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.C.C. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.C.C. BVBA

Regio (region): Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 1157D,9051, België

Telefoon (phone): 09 245 00 47 09 245 00 47

Fax (fax): 09 245 00 48 09 245 00 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.C.C. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.C.C. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.C.C. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.C.C. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.C.C. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.C.C. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.C.C. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.C.C. BVBA
Products information P.C.C. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01145843505
Ondernemingsnummer: 8383361816
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in P.C.C. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.C.C. BVBA
(Get full report from official database of BE for P.C.C. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.C.C. BVBA
Addition kinds of activities for P.C.C. BVBA

2353. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
236100. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
331702. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
501399. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
781202. Video productie | Video production
23699908. Slacks: meisjes en kinderen | Slacks: girls' and children's
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
35520115. Spindels, textiel | Spindles, textile
50130109. Automotive trim | Automotive trim

Werken bij P.C.C. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.C.C. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.C.C. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.C.C. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKERS GEZOCHT - VOLVO LOGISTICS - OOSTAKKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • Purspuiter met rijbewijs C of CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een chauffeur die ook zal werken als purspuiter.

  • Magazijnier optie vast H. Essers - regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    H.Essers is een dynamisch familiebedrijf waarin 6.270 enthousiaste medewerkers verpreid over 70 kantoren in 17 landen dagdagelijks werken aan het optimaliseren van de supply chain van onze klanten. Met een vloot van 1.460 trucks, 3.050 trailers en een totale magazijnoppervlakte van 975.000m² is H.Essers doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Bij H.Essers kom je terecht in een uitdagend werkomgeving met talrijke groeimogelijkheden, ook dicht bij huis kan je aan een internationale carrière bouwen. Voor een site in Gent/Evergem zijn wij op zoek naar gemotiveerde HEF- EN REACHTRUCKCHAUFFEURS. Samen met je collega's ben je in het magazijn verantwoordelijk voor: het zorgvuldig lossen van vrachtwagens het intern transport van bestellingen orderpicking met scanner laden van vrachtwagens ...

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

Zoek naar antwoorden van P.C.C. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of P.C.C. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.C.C. BVBA. Laat een reactie achter voor P.C.C. BVBA. P.C.C. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.C.C. BVBA. Leave a respond for P.C.C. BVBA. P.C.C. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.C.C. BVBA op de google maps. Adres en contacten P.C.C. BVBA
Location of P.C.C. BVBA on the google maps. Address and contacts of P.C.C. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come P.C.C. BVBA P.C.C. BVBA: Aerograf SPRL | CORTEN ZOOPARK | ATELIER DU NORD NV | Artronix BVBA | Devisch

Other related companies as P.C.C. BVBA: Aerograf SPRL | CORTEN ZOOPARK | ATELIER DU NORD NV | Artronix BVBA | Devisch

P.C.C. BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België. De volledige naam van het bedrijf is P.C.C. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01145843505. Het bedrijf P.C.C. BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 1157D,9051. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 378,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in P.C.C. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.C.C. BVBA is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.C.C. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.C.C. BVBA, openstaande posities, locatie van P.C.C. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P.C.C. BVBA is a company, that was registered 2001 in Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee) region, Belgium. Full name of company is P.C.C. BVBA, company assigned to the tax number BE01145843505. The company P.C.C. BVBA is located at the address: Kortrijksesteenweg 1157D,9051. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 378,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in P.C.C. BVBA were not found.
The main activity of P.C.C. BVBA is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of P.C.C. BVBA is not available. You also can look at reviews of P.C.C. BVBA, open positions, location of P.C.C. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.C.C. BVBA, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.C.C. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.C.C. BVBA, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.C.C. BVBA, employees, financial statistics.