OKE-AUTO-GEEL NV

Contactgegevens OKE-AUTO-GEEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OKE-AUTO-GEEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

OKE-AUTO-GEEL NV

Regio (region): Geel, België

Adres (address): Antwerpseweg 6,2440, België

Telefoon (phone): 014 58 22 59; 014 58 23 84; 014 58 73 74; 014 58 82 21; 014 59 22 59 014 58 22 59; 014 58 23 84; 014 58 73 74; 014 58 82 21; 014 59 22 59

Fax (fax): 014 58 24 93 014 58 24 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OKE-AUTO-GEEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OKE-AUTO-GEEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OKE-AUTO-GEEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OKE-AUTO-GEEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OKE-AUTO-GEEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OKE-AUTO-GEEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OKE-AUTO-GEEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OKE-AUTO-GEEL NV
Products information OKE-AUTO-GEEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE01490264892
Ondernemingsnummer: 9560546875
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 260,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in OKE-AUTO-GEEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OKE-AUTO-GEEL NV
(Get full report from official database of BE for OKE-AUTO-GEEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor OKE-AUTO-GEEL NV
Addition kinds of activities for OKE-AUTO-GEEL NV

083199. Bosproducten, nec | Forest products, nec
162902. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
508501. Commerciële containers | Commercial containers
20330101. Barbecuesaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Barbecue sauce: packaged in cans, jars, etc.
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
32910801. Diamant poeder | Diamond powder
33669905. Gietstukken (behalve sterven), nec, koper en koper-basislegering | Castings (except die), nec, copper and copper-base alloy
35419904. Elektronische ontladingsmetalen snijwerktuigen | Electron-discharge metal cutting machine tools
35699916. Bewakingsovens voor het verouderen en testen van poeder | Surveillance ovens for aging and testing powder
38410411. Messen, chirurgisch | Knives, surgical

Werken bij OKE-AUTO-GEEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OKE-AUTO-GEEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OKE-AUTO-GEEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OKE-AUTO-GEEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE WEEKEND - BROEIERIJ (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in als allround medewerker voor het sorteren van kuikentjes, rapen van eieren, het onderhoud van machines en kippenhokken enz.

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MARYS

    Type: Dienstenchequebaan

    poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: CARYA GROUP

    Type: Vaste Job

    je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van OKE-AUTO-GEEL NV in sociale netwerken
Look for responds of OKE-AUTO-GEEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor OKE-AUTO-GEEL NV. Laat een reactie achter voor OKE-AUTO-GEEL NV. OKE-AUTO-GEEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OKE-AUTO-GEEL NV. Leave a respond for OKE-AUTO-GEEL NV. OKE-AUTO-GEEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OKE-AUTO-GEEL NV op de google maps. Adres en contacten OKE-AUTO-GEEL NV
Location of OKE-AUTO-GEEL NV on the google maps. Address and contacts of OKE-AUTO-GEEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come OKE-AUTO-GEEL NV OKE-AUTO-GEEL NV: V.D.P. Automatics BVBA | Van Renterghem BVBA | Xavier Marmasse | all mecanic | Christian Duez

Other related companies as OKE-AUTO-GEEL NV: V.D.P. Automatics BVBA | Van Renterghem BVBA | Xavier Marmasse | all mecanic | Christian Duez

OKE-AUTO-GEEL NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Geel, België. De volledige naam van het bedrijf is OKE-AUTO-GEEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01490264892. Het bedrijf OKE-AUTO-GEEL NV bevindt zich op het adres: Antwerpseweg 6,2440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 260,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in OKE-AUTO-GEEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OKE-AUTO-GEEL NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OKE-AUTO-GEEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OKE-AUTO-GEEL NV, openstaande posities, locatie van OKE-AUTO-GEEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OKE-AUTO-GEEL NV is a company, that was registered 1989 in Geel region, Belgium. Full name of company is OKE-AUTO-GEEL NV, company assigned to the tax number BE01490264892. The company OKE-AUTO-GEEL NV is located at the address: Antwerpseweg 6,2440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 260,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in OKE-AUTO-GEEL NV were not found.
The main activity of OKE-AUTO-GEEL NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OKE-AUTO-GEEL NV is not available. You also can look at reviews of OKE-AUTO-GEEL NV, open positions, location of OKE-AUTO-GEEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OKE-AUTO-GEEL NV, Geel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OKE-AUTO-GEEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OKE-AUTO-GEEL NV, Geel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OKE-AUTO-GEEL NV, employees, financial statistics.