A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL
Private companiesSocial Services • A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL

Contactgegevens A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL

Regio (region): Liège 1 (Wandre), België

Adres (address): Rue du Pont de Wandre 75 Bus 1,4020, België

Telefoon (phone): 04 355 39 89; 0495 36 06 25 04 355 39 89; 0495 36 06 25

Fax (fax): 04 355 39 90 04 355 39 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL
Products information A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06387969970
Ondernemingsnummer: 4166259765
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 211,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL
(Get full report from official database of BE for A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL
Addition kinds of activities for A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL

515906. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
519901. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
23429903. Korsetten en geallieerde kledingstukken | Corsets and allied garments
30890102. Dozen, kunststoffen | Boxes, plastics
31310205. Top liften, schoen en boot | Top lifts, shoe and boot
33669904. Gietstukken (behalve sterven), nec, brons | Castings (except die), nec, bronze
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.

Werken bij A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP MORTSEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • vrachtwagentechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Vrachtwagentechnieker zal je: mechanische en elektrische werken uitvoeren aan vrachtwagens op termijn depannages uitvoeren herstellingen controleren diagnoses stellen

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Adjunct teamcoach fulltime (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ONZE LIEVE VROUW TER RIVE

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de teamcoach en vervangt deze indien nodig Je helpt de werking van het team te optimaliseren Je bewaakt en ondersteunt samen met de teamcoach de continuïteit van de zorg Je streeft naar een hoge bewonerstevredenheid Je bouwt een goede relatie uit met de bewoners, familie, collega’s, interne en externe hulpverleners

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

Zoek naar antwoorden van A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL. Laat een reactie achter voor A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL. A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL. Leave a respond for A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL. A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL op de google maps. Adres en contacten A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL
Location of A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL on the google maps. Address and contacts of A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL: Berkein Architectenburo | Laeta Mensa | Loyaerts-Verbist BVBA | Dica's B.V.B.A. | E.F. Despert N.V.

Other related companies as A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL: Berkein Architectenburo | Laeta Mensa | Loyaerts-Verbist BVBA | Dica's B.V.B.A. | E.F. Despert N.V.

A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Wandre), België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06387969970. Het bedrijf A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Pont de Wandre 75 Bus 1,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 211,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL, openstaande posities, locatie van A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL is a company, that was registered 2011 in Liège 1 (Wandre) region, Belgium. Full name of company is A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL, company assigned to the tax number BE06387969970. The company A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL is located at the address: Rue du Pont de Wandre 75 Bus 1,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 211,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL were not found.
The main activity of A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL is not available. You also can look at reviews of A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL, open positions, location of A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL, Liège 1 (Wandre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL, Liège 1 (Wandre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.P.S. JEAN LARDOT SPRL, employees, financial statistics.