ABELAG AVIATION

Contactgegevens ABELAG AVIATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABELAG AVIATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABELAG AVIATION

Regio (region): ZAVENTEM, België

Adres (address): BRUSSELS NATIONAL AIRPORT,1930, België

Telefoon (phone): 02 538 66 28; 02 720 58 80 02 538 66 28; 02 720 58 80

Fax (fax): 02 721 22 88 02 721 22 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABELAG AVIATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABELAG AVIATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABELAG AVIATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABELAG AVIATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABELAG AVIATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABELAG AVIATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABELAG AVIATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABELAG AVIATION
Products information ABELAG AVIATION

BTW identificatienummer (tax): BE04461242675
Ondernemingsnummer: 6652740478
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ABELAG AVIATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABELAG AVIATION
(Get full report from official database of BE for ABELAG AVIATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABELAG AVIATION
Addition kinds of activities for ABELAG AVIATION

239903. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
26550404. Reels (vezel), textiel: gemaakt van aangekocht materiaal | Reels (fiber), textile: made from purchased material
35690103. Filters, algemene lijn: industriële | Filters, general line: industrial
49119902. Generatie, elektrische stroom | Generation, electric power
76990101. Kaliber, meter, en andere machinisten instrument reparatie | Caliper, gauge, and other machinists' instrument repair
97210403. Internationale zaken, provincie overheid | International affairs, county government

Werken bij ABELAG AVIATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABELAG AVIATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABELAG AVIATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABELAG AVIATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Commercieel medewerker binnendienst NL FR (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een jong en dynamisch groeiend bedrijf in Schoten actief in de voeding zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. je zal instaan voor het onthaal van bezoekers je staat in voor de dispatching van binnenkomende telefoons je staat in voor de interne administratieve ondersteuning van het marketing- en verkoopsteam ook het inrichten en beheren van de commerciële ruimten behoort tot jouw takenpakket

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

    Type: Vaste Job

    RUWBOUW WONINGEN

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van ABELAG AVIATION in sociale netwerken
Look for responds of ABELAG AVIATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABELAG AVIATION. Laat een reactie achter voor ABELAG AVIATION. ABELAG AVIATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABELAG AVIATION. Leave a respond for ABELAG AVIATION. ABELAG AVIATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABELAG AVIATION op de google maps. Adres en contacten ABELAG AVIATION
Location of ABELAG AVIATION on the google maps. Address and contacts of ABELAG AVIATION

Andere gerelateerde bedrijven als come ABELAG AVIATION ABELAG AVIATION: CBS BVBA | Gsm Center | Carta + NV | A.A Wopla | Avenue Jean-Francois Leemans

Other related companies as ABELAG AVIATION: CBS BVBA | Gsm Center | Carta + NV | A.A Wopla | Avenue Jean-Francois Leemans

ABELAG AVIATION is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio ZAVENTEM, België. De volledige naam van het bedrijf is ABELAG AVIATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04461242675. Het bedrijf ABELAG AVIATION bevindt zich op het adres: BRUSSELS NATIONAL AIRPORT,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ABELAG AVIATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABELAG AVIATION is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABELAG AVIATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABELAG AVIATION, openstaande posities, locatie van ABELAG AVIATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABELAG AVIATION is a company, that was registered 1991 in ZAVENTEM region, Belgium. Full name of company is ABELAG AVIATION, company assigned to the tax number BE04461242675. The company ABELAG AVIATION is located at the address: BRUSSELS NATIONAL AIRPORT,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ABELAG AVIATION were not found.
The main activity of ABELAG AVIATION is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABELAG AVIATION is not available. You also can look at reviews of ABELAG AVIATION, open positions, location of ABELAG AVIATION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABELAG AVIATION, ZAVENTEM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABELAG AVIATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABELAG AVIATION, ZAVENTEM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABELAG AVIATION, employees, financial statistics.