LINEA STORE SCRL

Contactgegevens LINEA STORE SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINEA STORE SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINEA STORE SCRL

Regio (region): Rixensart (Genval), België

Adres (address): Rue de Rosières 12,1332, België

Telefoon (phone): 02 652 07 86 02 652 07 86

Fax (fax): 02 653 89 50; 02 653 49 50 02 653 89 50; 02 653 49 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINEA STORE SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINEA STORE SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINEA STORE SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINEA STORE SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINEA STORE SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINEA STORE SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINEA STORE SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINEA STORE SCRL
Products information LINEA STORE SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE01064819335
Ondernemingsnummer: 3785858154
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LINEA STORE SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINEA STORE SCRL
(Get full report from official database of BE for LINEA STORE SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINEA STORE SCRL
Addition kinds of activities for LINEA STORE SCRL

393103. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
15419901. Stomerij plantenbouw | Dry cleaning plant construction
17420101. gipsplaten | Drywall
35239901. Cabines, tractoren en landbouwmachines | Cabs, tractors, and agricultural machinery
35599923. Plastics machines | Plastics working machinery
72170200. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
75399901. Automatische airconditioning reparatie | Automotive air conditioning repair

Werken bij LINEA STORE SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINEA STORE SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINEA STORE SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINEA STORE SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Operator Filler (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

  • chauffeur CE internationaal huifwagen (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als chauffeur CE nationaal ziet jou takenpakket er als volgt uit: je vervoert voornamelijk producten voor grootwarenhuizen (conserven bier limonade...) je zal weinig moeten zelf laden/lossen; wel afriemen je belevert ongeveer 2 klanten per dag de ritten zijn voornamelijk naar Duitsland laden en in België lossen

  • Logistiek medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze toonaangevende klant op vlak van kunststofprofielen, gaat op zoek naar een logistiek, polyvalent medewerker. Taken: laden en lossen van vrachtwagens met voorlader grondstoffen aanvoeren je voert containers af en aan met zijlader bestellingen klaarzetten je staat daarnaast ook in voor picking, werkt met de scanner, beperkte administratie algemeen heftruckwerk Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Spreekt een job in het logistieke jou aan en kan je vinden in bovenstaande taken? Wij stellen jou graag voor aan onze klant!

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van LINEA STORE SCRL in sociale netwerken
Look for responds of LINEA STORE SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINEA STORE SCRL. Laat een reactie achter voor LINEA STORE SCRL. LINEA STORE SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINEA STORE SCRL. Leave a respond for LINEA STORE SCRL. LINEA STORE SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINEA STORE SCRL op de google maps. Adres en contacten LINEA STORE SCRL
Location of LINEA STORE SCRL on the google maps. Address and contacts of LINEA STORE SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LINEA STORE SCRL LINEA STORE SCRL: Sprangers Gebr NV | Médical Assistance SA | Stallaerts NV | VERBEKE YVES | Mertens (Transport)

Other related companies as LINEA STORE SCRL: Sprangers Gebr NV | Médical Assistance SA | Stallaerts NV | VERBEKE YVES | Mertens (Transport)

LINEA STORE SCRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Rixensart (Genval), België. De volledige naam van het bedrijf is LINEA STORE SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01064819335. Het bedrijf LINEA STORE SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Rosières 12,1332. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LINEA STORE SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LINEA STORE SCRL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINEA STORE SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINEA STORE SCRL, openstaande posities, locatie van LINEA STORE SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LINEA STORE SCRL is a company, that was registered 1996 in Rixensart (Genval) region, Belgium. Full name of company is LINEA STORE SCRL, company assigned to the tax number BE01064819335. The company LINEA STORE SCRL is located at the address: Rue de Rosières 12,1332. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LINEA STORE SCRL were not found.
The main activity of LINEA STORE SCRL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LINEA STORE SCRL is not available. You also can look at reviews of LINEA STORE SCRL, open positions, location of LINEA STORE SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINEA STORE SCRL, Rixensart (Genval): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINEA STORE SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINEA STORE SCRL, Rixensart (Genval): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINEA STORE SCRL, employees, financial statistics.