Boonen Luc BVBA

Contactgegevens Boonen Luc BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boonen Luc BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boonen Luc BVBA

Regio (region): Edegem, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 476B,2650, België

Telefoon (phone): 03 230 19 55; 0475 27 72 34 03 230 19 55; 0475 27 72 34

Fax (fax): 03 281 02 43 03 281 02 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boonen Luc BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boonen Luc BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boonen Luc BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boonen Luc BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boonen Luc BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boonen Luc BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boonen Luc BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boonen Luc BVBA
Products information Boonen Luc BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01856658935
Ondernemingsnummer: 2831970214
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Boonen Luc BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boonen Luc BVBA
(Get full report from official database of BE for Boonen Luc BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boonen Luc BVBA
Addition kinds of activities for Boonen Luc BVBA

391401. Zilverwerk | Silverware
602200. Staat commerciële banken | State commercial banks
966199. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec
30690102. Bollen, rubber: voor verstuivers, spuiten, medicijndruppels | Bulbs, rubber: for atomizers, syringes, medicine droppers
39990502. Sigaren aanstekers, behalve edelmetaal | Cigar lighters, except precious metal
41110401. Commuter rail passagier operatie | Commuter rail passenger operation
79220305. Repertory, weg- of voorraadmaatschappijen: theatraal | Repertory, road or stock companies: theatrical
82490302. Praktische verpleegschool | Practical nursing school

Werken bij Boonen Luc BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boonen Luc BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boonen Luc BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boonen Luc BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Zelfstandig kinderbegeleid(st)er ( tijdelijke job ) van 31 oktober 2018 tot en met 30 november 2018 (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: HET DARTELTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega die tijdelijk ons team kan komen versterken. Dit de periode van 31 oktobr 2018 tot 30 november 2018. Samen met je collega’s geef je onze kindjes een goede start.Je bent lief en geduldig en staat open voor contacten met ouders.Met veel plezier geef je correcte informatie aan de ouders en zorg je ervoor dat jullie als 1 team zijn.Vanuit je ervaring durf je ook de ouder adviseren.Elke dag is voor jou een nieuwe uitdaging om onze kindjes te verrassen met leuke activiteiten/veel knuffels/zorgen dat ze zich steeds goed voelen bij ons.Je zorgt samen met ons voor een 2de thuis Huishoudelijke taken behoren ook tot ons pakket en schrikken jou niet af.Baby‘s en peuters hebben geen geheimen voor joh en je kan zelfstandig een groep begeleiden (kindjes van 0 tot 3 jaar).Zelfstandigheid,geduld,lief,correct zijn maar enkele belangrijke woorden in ons vak.Wij zoeken iemand met de juiste feeling en goesting.Want dat is immers wat ons onderscheid.Je durfit initiatief nemen en zorgt voor onze kindjes met heel je hart,want je werkt tenslotte met het meest kostbaarste op aarde. Je staat mee in voor het contact en de dagelijkse werking van de leefgroep en dit omvat : -Enthousiasme en zin om te werken -Zin voor verantwoordelijkheid -Communicatief -Goede beheersing van het Nederlands -Flexibel -Zelfstandig maar ook kunnen werken in team -Attest opleiding levensreddend handelen -Attest goed gedrag en zeden model 2

  • Senior .net C# Developer (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Introduction We are looking for a senior .NET C# developer for our client in Brussel. The candidate will be involved in all aspects of the services, including bug finding and resolution, incident management, new developments. Based on detailed analysis (UML), and following guidelines and market best practices the candidate will produce quality code, with unit-testing, code coverage and documentation. The candidate will also participate in the design of the solution in collaboration with the technical architect. Ideally the candidate will have relevant experience in corporate-wide projects. • Job description o Cooperate with Technical Lead and Project Manager to produce functionalities. o Implement new functionalities and maintain existing software. o Testing (unit tests, integration tests). o Collaborate with operations teams to deploy/configure the software. o Realize support and maintenance service by helping in bug finding and resolution, incident management. • Profile o You are a developer o You are stress resistent o You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams o Excellent knowledge of French, English and Dutch (reading, writing and speaking). o Ability to communicate with business analysts for understanding the specifications and designs that form the basis for implementation o Ability to communicate with technical lead to understand the constraints of the architecture that must be followed. • Requirements o Ability to work relatively independently following the priorities and timing of the release plan o Ability to work structured following the procedures (check-in, check-out, time sheet reporting, punctuality) o Ability to work according to rules, standards and guidelines defined in the architecture o Ability to communicate realistic predictions about the development work o Ability to learn a complex business model o Ability to develop on the .Net platform in a structured way according to the coding conventions and rules. o Master the technical stack used for this project: o Angular2 o WebApi o .Net Core & .Net 4.6 o Visual Studio 2017 o SqlServer, Entity Framework o Oracle & ADO.NET o WCF o DDD o TDD o Design patterns • Offer Are you in for a change? We're more than happy to offer you: o interesting projects that boost your experience and spark your interests o follow-up by a Modis Talent Manager who looks after your needs o training and development in your areas of interest o a warm welcome and a fun team that will accompany you to awesome social and business events o gross salary in accordance to your experience • Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

Zoek naar antwoorden van Boonen Luc BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Boonen Luc BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boonen Luc BVBA. Laat een reactie achter voor Boonen Luc BVBA. Boonen Luc BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boonen Luc BVBA. Leave a respond for Boonen Luc BVBA. Boonen Luc BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boonen Luc BVBA op de google maps. Adres en contacten Boonen Luc BVBA
Location of Boonen Luc BVBA on the google maps. Address and contacts of Boonen Luc BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Boonen Luc BVBA Boonen Luc BVBA: D.S.A. Systems SA | Gilbert | Gesibois SA | Alpha Clean SPRL | Icole de danse

Other related companies as Boonen Luc BVBA: D.S.A. Systems SA | Gilbert | Gesibois SA | Alpha Clean SPRL | Icole de danse

Boonen Luc BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Edegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Boonen Luc BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01856658935. Het bedrijf Boonen Luc BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 476B,2650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Boonen Luc BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boonen Luc BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boonen Luc BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boonen Luc BVBA, openstaande posities, locatie van Boonen Luc BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boonen Luc BVBA is a company, that was registered 2010 in Edegem region, Belgium. Full name of company is Boonen Luc BVBA, company assigned to the tax number BE01856658935. The company Boonen Luc BVBA is located at the address: Mechelsesteenweg 476B,2650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Boonen Luc BVBA were not found.
The main activity of Boonen Luc BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Boonen Luc BVBA is not available. You also can look at reviews of Boonen Luc BVBA, open positions, location of Boonen Luc BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boonen Luc BVBA, Edegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boonen Luc BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boonen Luc BVBA, Edegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boonen Luc BVBA, employees, financial statistics.