Vleeswaren Theo BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Vleeswaren Theo BVBA
Private companiesWater Transportation • Vleeswaren Theo BVBA

Contactgegevens Vleeswaren Theo BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vleeswaren Theo BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vleeswaren Theo BVBA

Regio (region): Tremelo, België

Adres (address): Villastraat 8,3120, België

Telefoon (phone): 016 53 18 80 016 53 18 80

Fax (fax): 016 53 18 84 016 53 18 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vleeswaren Theo BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vleeswaren Theo BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vleeswaren Theo BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vleeswaren Theo BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vleeswaren Theo BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vleeswaren Theo BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vleeswaren Theo BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vleeswaren Theo BVBA
Products information Vleeswaren Theo BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09188934326
Ondernemingsnummer: 7079284667
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vleeswaren Theo BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vleeswaren Theo BVBA
(Get full report from official database of BE for Vleeswaren Theo BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vleeswaren Theo BVBA
Addition kinds of activities for Vleeswaren Theo BVBA

30890605. Kleur en afwerking van kunststoffen | Coloring and finishing of plastics products
32950213. Plumbago: grond, geraffineerd of gemengd | Plumbago: ground, refined, or blended
33410102. Zink smelten en raffineren (secundair) | Zinc smelting and refining (secondary)
34440202. Kanalen, plaatwerk | Ducts, sheet metal
89990501. Cloud zaaien | Cloud seeding

Werken bij Vleeswaren Theo BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vleeswaren Theo BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vleeswaren Theo BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vleeswaren Theo BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

  • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Diensthoofd Spoed (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit binnen een ziekenhuis met oog voor open communicatie en ruimte voor artsen om zichzelf te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken! Als diensthoofd kom je terecht in een team van 6 dynamische artsen en sta je in voor de dagelijkse leiding van de spoedgevallendienst binnen een zeer uitgebreid MUG gebied aan de kust! Daarnaast kan je intern nieuwe projecten opzetten en meewerken aan de verdere uitbouw en verbouwing van de dienst.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van Vleeswaren Theo BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vleeswaren Theo BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vleeswaren Theo BVBA. Laat een reactie achter voor Vleeswaren Theo BVBA. Vleeswaren Theo BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vleeswaren Theo BVBA. Leave a respond for Vleeswaren Theo BVBA. Vleeswaren Theo BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vleeswaren Theo BVBA op de google maps. Adres en contacten Vleeswaren Theo BVBA
Location of Vleeswaren Theo BVBA on the google maps. Address and contacts of Vleeswaren Theo BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vleeswaren Theo BVBA Vleeswaren Theo BVBA: A.C.E. SA | Batsleer BVBA | Avis | DEMOULIN JARDINS | GLASSEE, STEF

Other related companies as Vleeswaren Theo BVBA: A.C.E. SA | Batsleer BVBA | Avis | DEMOULIN JARDINS | GLASSEE, STEF

Vleeswaren Theo BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Tremelo, België. De volledige naam van het bedrijf is Vleeswaren Theo BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09188934326. Het bedrijf Vleeswaren Theo BVBA bevindt zich op het adres: Villastraat 8,3120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 707,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vleeswaren Theo BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vleeswaren Theo BVBA is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vleeswaren Theo BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vleeswaren Theo BVBA, openstaande posities, locatie van Vleeswaren Theo BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vleeswaren Theo BVBA is a company, that was registered 2015 in Tremelo region, Belgium. Full name of company is Vleeswaren Theo BVBA, company assigned to the tax number BE09188934326. The company Vleeswaren Theo BVBA is located at the address: Villastraat 8,3120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 707,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vleeswaren Theo BVBA were not found.
The main activity of Vleeswaren Theo BVBA is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vleeswaren Theo BVBA is not available. You also can look at reviews of Vleeswaren Theo BVBA, open positions, location of Vleeswaren Theo BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vleeswaren Theo BVBA, Tremelo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vleeswaren Theo BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vleeswaren Theo BVBA, Tremelo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vleeswaren Theo BVBA, employees, financial statistics.