R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV

Contactgegevens R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Stationsstraat 285,1700, België

Telefoon (phone): +32 (63) 883-89-47 +32 (63) 883-89-47

Fax (fax): 02 466 05 65; 02 466 89 63 02 466 05 65; 02 466 89 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV
Products information R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04821868896
Ondernemingsnummer: 3349426269
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV
(Get full report from official database of BE for R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV
Addition kinds of activities for R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV

203700. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
953202. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development
29510000. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
32310401. Isolatieglas: gemaakt van aangekochte glas | Insulating glass: made from purchased glass
34849902. Pistolen (vuurwapens) of pistooldelen, 30 mm. | Guns (firearms) or gun parts, 30 mm. and below
50880307. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts

Werken bij R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • Leidinggevende magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma zoekt een persoon om hun magazijn aan te sturen en uit te bouwen.

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Studentenjob

    Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV in sociale netwerken
Look for responds of R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV. Laat een reactie achter voor R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV. R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV. Leave a respond for R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV. R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV op de google maps. Adres en contacten R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV
Location of R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV on the google maps. Address and contacts of R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV: Chorus Recruitment Group SA | Buggenhout Consult | Schrauwen Trading & Engineering N.V. | Westelse Aluminiumwerken B.V.B.A. | Mijas NV

Other related companies as R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV: Chorus Recruitment Group SA | Buggenhout Consult | Schrauwen Trading & Engineering N.V. | Westelse Aluminiumwerken B.V.B.A. | Mijas NV

R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04821868896. Het bedrijf R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV bevindt zich op het adres: Stationsstraat 285,1700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 683,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV, openstaande posities, locatie van R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV is a company, that was registered 1987 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV, company assigned to the tax number BE04821868896. The company R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV is located at the address: Stationsstraat 285,1700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 683,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV were not found.
The main activity of R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV is not available. You also can look at reviews of R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV, open positions, location of R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R SCHIETSE SA FILS ZONEN NV, employees, financial statistics.