Michielssen L nv Prod. LMJ

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Michielssen L nv Prod. LMJ
Private companiesDepository Institutions • Michielssen L nv Prod. LMJ

Contactgegevens Michielssen L nv Prod. LMJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michielssen L nv Prod. LMJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michielssen L nv Prod. LMJ

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Oude Baan 43-53,2930, België

Telefoon (phone): 03 650 10 60 03 650 10 60

Fax (fax): 03 651 66 18 03 651 66 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michielssen L nv Prod. LMJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michielssen L nv Prod. LMJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michielssen L nv Prod. LMJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michielssen L nv Prod. LMJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michielssen L nv Prod. LMJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michielssen L nv Prod. LMJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michielssen L nv Prod. LMJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michielssen L nv Prod. LMJ
Products information Michielssen L nv Prod. LMJ

BTW identificatienummer (tax): BE04744415283
Ondernemingsnummer: 6917236328
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Michielssen L nv Prod. LMJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michielssen L nv Prod. LMJ
(Get full report from official database of BE for Michielssen L nv Prod. LMJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michielssen L nv Prod. LMJ
Addition kinds of activities for Michielssen L nv Prod. LMJ

263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
599915. Gems en edelstenen | Gems and precious stones
27210201. Stripboeken: uitgeverij en drukwerk | Comic books: publishing and printing
34639905. Flens-, klep- of pijpbevestigings smeden, nonferrous | Flange, valve or pipe fitting forgings, nonferrous
70339902. Camping | Campsite

Werken bij Michielssen L nv Prod. LMJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michielssen L nv Prod. LMJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michielssen L nv Prod. LMJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michielssen L nv Prod. LMJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Logistiek/Commercieel bediende m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: je staat in voor de orderverwerking je maakt verzendnota's op je verzorgt de facturatie je bezorg maandelijkse forecasts aan belangrijke klanten je stelt prijslijsten op en volgt deze verder op je geeft ondersteuning aan de externe sales je geeft ondersteuning aan andere interne diensten je helpt jouw collega's in geval van grote drukte

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van Michielssen L nv Prod. LMJ in sociale netwerken
Look for responds of Michielssen L nv Prod. LMJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michielssen L nv Prod. LMJ. Laat een reactie achter voor Michielssen L nv Prod. LMJ. Michielssen L nv Prod. LMJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michielssen L nv Prod. LMJ. Leave a respond for Michielssen L nv Prod. LMJ. Michielssen L nv Prod. LMJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michielssen L nv Prod. LMJ op de google maps. Adres en contacten Michielssen L nv Prod. LMJ
Location of Michielssen L nv Prod. LMJ on the google maps. Address and contacts of Michielssen L nv Prod. LMJ

Andere gerelateerde bedrijven als come Michielssen L nv Prod. LMJ Michielssen L nv Prod. LMJ: T.T.I. NV | Lagae Hout NV | I M B A ELECTRO | Satic NV | Health & Safety

Other related companies as Michielssen L nv Prod. LMJ: T.T.I. NV | Lagae Hout NV | I M B A ELECTRO | Satic NV | Health & Safety

Michielssen L nv Prod. LMJ is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is Michielssen L nv Prod. LMJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04744415283. Het bedrijf Michielssen L nv Prod. LMJ bevindt zich op het adres: Oude Baan 43-53,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 728,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Michielssen L nv Prod. LMJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Michielssen L nv Prod. LMJ is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michielssen L nv Prod. LMJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michielssen L nv Prod. LMJ, openstaande posities, locatie van Michielssen L nv Prod. LMJ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Michielssen L nv Prod. LMJ is a company, that was registered 2010 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is Michielssen L nv Prod. LMJ, company assigned to the tax number BE04744415283. The company Michielssen L nv Prod. LMJ is located at the address: Oude Baan 43-53,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 728,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Michielssen L nv Prod. LMJ were not found.
The main activity of Michielssen L nv Prod. LMJ is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Michielssen L nv Prod. LMJ is not available. You also can look at reviews of Michielssen L nv Prod. LMJ, open positions, location of Michielssen L nv Prod. LMJ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michielssen L nv Prod. LMJ, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michielssen L nv Prod. LMJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michielssen L nv Prod. LMJ, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michielssen L nv Prod. LMJ, employees, financial statistics.