Bauwens Theo NV

Contactgegevens Bauwens Theo NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bauwens Theo NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bauwens Theo NV

Regio (region): Zele, België

Adres (address): Heikensstraat 5,9240, België

Telefoon (phone): 052 45 00 21; 052 45 76 76 052 45 00 21; 052 45 76 76

Fax (fax): 052 45 76 77 052 45 76 77

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bauwens Theo NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bauwens Theo NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bauwens Theo NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bauwens Theo NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bauwens Theo NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bauwens Theo NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bauwens Theo NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bauwens Theo NV
Products information Bauwens Theo NV

BTW identificatienummer (tax): BE05434631347
Ondernemingsnummer: 2027496337
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bauwens Theo NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bauwens Theo NV
(Get full report from official database of BE for Bauwens Theo NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bauwens Theo NV
Addition kinds of activities for Bauwens Theo NV

653199. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
28340402. Koude middelen | Cold remedies
36749909. Siliconenplaten, chemisch gedoteerd | Silicon wafers, chemically doped
38420110. Neusproppen | Nose plugs
87320200. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research

Werken bij Bauwens Theo NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bauwens Theo NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bauwens Theo NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bauwens Theo NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Allround Technieker. Je voert allerlei mechanisch en elektrisch klusjes uit.

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

    Regio: MICHELBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Jobstudent Nachtshift Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    U werkt met een vaste nacht, van 22u - 6u Uw taken brengen oa met zich mee: - het ontvangen en wegzetten van leveringen - het bakken van koffiekoeken, broodjes, taartjes en warme snacks - het beleggen van broodjes - verkoop van lottoproducten - retour en ontvangst van kranten en tijdschriften - kassawerk, klanten bedienen - schoonmaak van de shop

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van Bauwens Theo NV in sociale netwerken
Look for responds of Bauwens Theo NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bauwens Theo NV. Laat een reactie achter voor Bauwens Theo NV. Bauwens Theo NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bauwens Theo NV. Leave a respond for Bauwens Theo NV. Bauwens Theo NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bauwens Theo NV op de google maps. Adres en contacten Bauwens Theo NV
Location of Bauwens Theo NV on the google maps. Address and contacts of Bauwens Theo NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bauwens Theo NV Bauwens Theo NV: DSM Bakery Ingredients Belgium NV | Interlook Design Kapsalon Inrichtingen | Soudoman | Deman-Ameye J.L. BVBA | Friends at Court

Other related companies as Bauwens Theo NV: DSM Bakery Ingredients Belgium NV | Interlook Design Kapsalon Inrichtingen | Soudoman | Deman-Ameye J.L. BVBA | Friends at Court

Bauwens Theo NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Zele, België. De volledige naam van het bedrijf is Bauwens Theo NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05434631347. Het bedrijf Bauwens Theo NV bevindt zich op het adres: Heikensstraat 5,9240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bauwens Theo NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bauwens Theo NV is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bauwens Theo NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bauwens Theo NV, openstaande posities, locatie van Bauwens Theo NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Bauwens Theo NV is a company, that was registered 1985 in Zele region, Belgium. Full name of company is Bauwens Theo NV, company assigned to the tax number BE05434631347. The company Bauwens Theo NV is located at the address: Heikensstraat 5,9240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bauwens Theo NV were not found.
The main activity of Bauwens Theo NV is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bauwens Theo NV is not available. You also can look at reviews of Bauwens Theo NV, open positions, location of Bauwens Theo NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bauwens Theo NV, Zele: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bauwens Theo NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bauwens Theo NV, Zele: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bauwens Theo NV, employees, financial statistics.