Van Engelandt NV

Contactgegevens Van Engelandt NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Engelandt NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Engelandt NV

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Ropsy Chaudronstraat 83,1070, België

Telefoon (phone): 02 521 63 06 02 521 63 06

Fax (fax): 02 522 11 24 02 522 11 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Engelandt NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Engelandt NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Engelandt NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Engelandt NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Engelandt NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Engelandt NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Engelandt NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Engelandt NV
Products information Van Engelandt NV

BTW identificatienummer (tax): BE07745330810
Ondernemingsnummer: 8087829589
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Engelandt NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Engelandt NV
(Get full report from official database of BE for Van Engelandt NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Engelandt NV
Addition kinds of activities for Van Engelandt NV

20760000. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
33669903. Gietstukken (behalve die), nec, messing | Castings (except die), nec, brass
36529902. Magnetische tape (audio): vooraf opgenomen | Magnetic tape (audio): prerecorded
67220000. Management investering, open-end | Management investment, open-end
79290110. Populaire muziekgroepen of artiesten | Popular music groups or artists

Werken bij Van Engelandt NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Engelandt NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Engelandt NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Engelandt NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Van Engelandt NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Engelandt NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Engelandt NV. Laat een reactie achter voor Van Engelandt NV. Van Engelandt NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Engelandt NV. Leave a respond for Van Engelandt NV. Van Engelandt NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Engelandt NV op de google maps. Adres en contacten Van Engelandt NV
Location of Van Engelandt NV on the google maps. Address and contacts of Van Engelandt NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Engelandt NV Van Engelandt NV: MrBookmaker NV | INNOCALL | De Coene Peter | Kestelyn N.V | Patrick Mast

Other related companies as Van Engelandt NV: MrBookmaker NV | INNOCALL | De Coene Peter | Kestelyn N.V | Patrick Mast

Van Engelandt NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Engelandt NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07745330810. Het bedrijf Van Engelandt NV bevindt zich op het adres: Ropsy Chaudronstraat 83,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 175,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Engelandt NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Engelandt NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Engelandt NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Engelandt NV, openstaande posities, locatie van Van Engelandt NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Engelandt NV is a company, that was registered 1997 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Van Engelandt NV, company assigned to the tax number BE07745330810. The company Van Engelandt NV is located at the address: Ropsy Chaudronstraat 83,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 175,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Engelandt NV were not found.
The main activity of Van Engelandt NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Engelandt NV is not available. You also can look at reviews of Van Engelandt NV, open positions, location of Van Engelandt NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Engelandt NV, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Engelandt NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Engelandt NV, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Engelandt NV, employees, financial statistics.