STEEN FPM INTERNATIONAL NV

Contactgegevens STEEN FPM INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEEN FPM INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEEN FPM INTERNATIONAL NV

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Franse weg 33,2920, België

Telefoon (phone): 03 665 04 00 03 665 04 00

Fax (fax): 03 665 34 58 03 665 34 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEEN FPM INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEEN FPM INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEEN FPM INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEEN FPM INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEEN FPM INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEEN FPM INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEEN FPM INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEEN FPM INTERNATIONAL NV
Products information STEEN FPM INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE08877197265
Ondernemingsnummer: 4492279052
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in STEEN FPM INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEEN FPM INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for STEEN FPM INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEEN FPM INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for STEEN FPM INTERNATIONAL NV

209202. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
244801. Ladingcontainers, hout en hout met metaal | Cargo containers, wood and wood with metal
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
36210203. Dynamotors | Dynamotors
38230503. Vloeistof analyse instrumenten, industrieel proces type | Liquid analysis instruments, industrial process type
38619907. Stereopticons | Stereopticons
72990902. Kostuumverhuur | Dress suit rental

Werken bij STEEN FPM INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEEN FPM INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEEN FPM INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEEN FPM INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Huishoudhulp 36u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • operator cnc machine (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

Zoek naar antwoorden van STEEN FPM INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of STEEN FPM INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEEN FPM INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor STEEN FPM INTERNATIONAL NV. STEEN FPM INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEEN FPM INTERNATIONAL NV. Leave a respond for STEEN FPM INTERNATIONAL NV. STEEN FPM INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEEN FPM INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten STEEN FPM INTERNATIONAL NV
Location of STEEN FPM INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of STEEN FPM INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come STEEN FPM INTERNATIONAL NV STEEN FPM INTERNATIONAL NV: GROEP GORIS NV | Systemat Sud SA | de Grave V | @Playtime | wins logistics SPRL

Other related companies as STEEN FPM INTERNATIONAL NV: GROEP GORIS NV | Systemat Sud SA | de Grave V | @Playtime | wins logistics SPRL

STEEN FPM INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is STEEN FPM INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08877197265. Het bedrijf STEEN FPM INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Franse weg 33,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 129,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in STEEN FPM INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEEN FPM INTERNATIONAL NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEEN FPM INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEEN FPM INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van STEEN FPM INTERNATIONAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STEEN FPM INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2007 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is STEEN FPM INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE08877197265. The company STEEN FPM INTERNATIONAL NV is located at the address: Franse weg 33,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 129,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in STEEN FPM INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of STEEN FPM INTERNATIONAL NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEEN FPM INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of STEEN FPM INTERNATIONAL NV, open positions, location of STEEN FPM INTERNATIONAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEEN FPM INTERNATIONAL NV, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEEN FPM INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEEN FPM INTERNATIONAL NV, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEEN FPM INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.