Matoss Occasions SPRL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Matoss Occasions SPRL
Private companiesPersonal Services • Matoss Occasions SPRL

Contactgegevens Matoss Occasions SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Matoss Occasions SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Matoss Occasions SPRL

Regio (region): Seraing (Ougrée), België

Adres (address): Rue de Boncelles 21,4102, België

Telefoon (phone): 04 337 37 27 04 337 37 27

Fax (fax): 04 338 01 68 04 338 01 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Matoss Occasions SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Matoss Occasions SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Matoss Occasions SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Matoss Occasions SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Matoss Occasions SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Matoss Occasions SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Matoss Occasions SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Matoss Occasions SPRL
Products information Matoss Occasions SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02379882812
Ondernemingsnummer: 5826019287
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 561,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Matoss Occasions SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Matoss Occasions SPRL
(Get full report from official database of BE for Matoss Occasions SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Matoss Occasions SPRL
Addition kinds of activities for Matoss Occasions SPRL

422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
17990505. Landreiniging en onderhoud | Shore cleaning and maintenance
20799900. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
20820103. Siroop, mout | Syrups, malt
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
26759905. Papier sterven | Paper die-cutting
47899902. Ruimtevlucht operaties, behalve de overheid | Space flight operations, except government
59420000. Boekwinkels | Book stores
92240402. Brandbescherming, staatsregering | Fire protection, state government

Werken bij Matoss Occasions SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Matoss Occasions SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Matoss Occasions SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Matoss Occasions SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

Zoek naar antwoorden van Matoss Occasions SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Matoss Occasions SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Matoss Occasions SPRL. Laat een reactie achter voor Matoss Occasions SPRL. Matoss Occasions SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Matoss Occasions SPRL. Leave a respond for Matoss Occasions SPRL. Matoss Occasions SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Matoss Occasions SPRL op de google maps. Adres en contacten Matoss Occasions SPRL
Location of Matoss Occasions SPRL on the google maps. Address and contacts of Matoss Occasions SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Matoss Occasions SPRL Matoss Occasions SPRL: Vanhaecke D | M & M Computing BVBA | Koch Eric BVBA | Fernandes L-Ph | Hüppe Form S.A.

Other related companies as Matoss Occasions SPRL: Vanhaecke D | M & M Computing BVBA | Koch Eric BVBA | Fernandes L-Ph | Hüppe Form S.A.

Matoss Occasions SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Seraing (Ougrée), België. De volledige naam van het bedrijf is Matoss Occasions SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02379882812. Het bedrijf Matoss Occasions SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Boncelles 21,4102. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 561,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Matoss Occasions SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Matoss Occasions SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Matoss Occasions SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Matoss Occasions SPRL, openstaande posities, locatie van Matoss Occasions SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Matoss Occasions SPRL is a company, that was registered 2016 in Seraing (Ougrée) region, Belgium. Full name of company is Matoss Occasions SPRL, company assigned to the tax number BE02379882812. The company Matoss Occasions SPRL is located at the address: Rue de Boncelles 21,4102. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 561,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Matoss Occasions SPRL were not found.
The main activity of Matoss Occasions SPRL is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Matoss Occasions SPRL is not available. You also can look at reviews of Matoss Occasions SPRL, open positions, location of Matoss Occasions SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Matoss Occasions SPRL, Seraing (Ougrée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Matoss Occasions SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Matoss Occasions SPRL, Seraing (Ougrée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Matoss Occasions SPRL, employees, financial statistics.