CLAES FRANS EN ZONEN NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • CLAES FRANS EN ZONEN NV
Private companiesMetal Mining • CLAES FRANS EN ZONEN NV

Contactgegevens CLAES FRANS EN ZONEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAES FRANS EN ZONEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAES FRANS EN ZONEN NV

Regio (region): Beringen (Paal), België

Adres (address): Beverlosesteenweg 128,3583, België

Telefoon (phone): 011 45 62 10; 011 45 62 00; 011 42 53 54 011 45 62 10; 011 45 62 00; 011 42 53 54

Fax (fax): 011 45 62 15; 011 43 26 27 011 45 62 15; 011 43 26 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAES FRANS EN ZONEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAES FRANS EN ZONEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAES FRANS EN ZONEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAES FRANS EN ZONEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAES FRANS EN ZONEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAES FRANS EN ZONEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAES FRANS EN ZONEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAES FRANS EN ZONEN NV
Products information CLAES FRANS EN ZONEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07934020996
Ondernemingsnummer: 2747100830
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CLAES FRANS EN ZONEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAES FRANS EN ZONEN NV
(Get full report from official database of BE for CLAES FRANS EN ZONEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAES FRANS EN ZONEN NV
Addition kinds of activities for CLAES FRANS EN ZONEN NV

283405. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
14119907. Rubble mijnbouw | Rubble mining
20920000. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
51310000. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service

Werken bij CLAES FRANS EN ZONEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAES FRANS EN ZONEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAES FRANS EN ZONEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAES FRANS EN ZONEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

  • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van CLAES FRANS EN ZONEN NV in sociale netwerken
Look for responds of CLAES FRANS EN ZONEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAES FRANS EN ZONEN NV. Laat een reactie achter voor CLAES FRANS EN ZONEN NV. CLAES FRANS EN ZONEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAES FRANS EN ZONEN NV. Leave a respond for CLAES FRANS EN ZONEN NV. CLAES FRANS EN ZONEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAES FRANS EN ZONEN NV op de google maps. Adres en contacten CLAES FRANS EN ZONEN NV
Location of CLAES FRANS EN ZONEN NV on the google maps. Address and contacts of CLAES FRANS EN ZONEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAES FRANS EN ZONEN NV CLAES FRANS EN ZONEN NV: Dawagne Ph Electricite | Fac Diffusion | Peeters-Stoops N.V. | Alain Bourgeois | JEAN-MARC, GARROIT

Other related companies as CLAES FRANS EN ZONEN NV: Dawagne Ph Electricite | Fac Diffusion | Peeters-Stoops N.V. | Alain Bourgeois | JEAN-MARC, GARROIT

CLAES FRANS EN ZONEN NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Beringen (Paal), België. De volledige naam van het bedrijf is CLAES FRANS EN ZONEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934020996. Het bedrijf CLAES FRANS EN ZONEN NV bevindt zich op het adres: Beverlosesteenweg 128,3583. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CLAES FRANS EN ZONEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAES FRANS EN ZONEN NV is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAES FRANS EN ZONEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAES FRANS EN ZONEN NV, openstaande posities, locatie van CLAES FRANS EN ZONEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLAES FRANS EN ZONEN NV is a company, that was registered 1999 in Beringen (Paal) region, Belgium. Full name of company is CLAES FRANS EN ZONEN NV, company assigned to the tax number BE07934020996. The company CLAES FRANS EN ZONEN NV is located at the address: Beverlosesteenweg 128,3583. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CLAES FRANS EN ZONEN NV were not found.
The main activity of CLAES FRANS EN ZONEN NV is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAES FRANS EN ZONEN NV is not available. You also can look at reviews of CLAES FRANS EN ZONEN NV, open positions, location of CLAES FRANS EN ZONEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAES FRANS EN ZONEN NV, Beringen (Paal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAES FRANS EN ZONEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAES FRANS EN ZONEN NV, Beringen (Paal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAES FRANS EN ZONEN NV, employees, financial statistics.