CD CONSTRUCTS BVBA

Contactgegevens CD CONSTRUCTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CD CONSTRUCTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CD CONSTRUCTS BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Ovenstraat 6,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 31 31 051 22 31 31

Fax (fax): 051 22 71 53 051 22 71 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CD CONSTRUCTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CD CONSTRUCTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CD CONSTRUCTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CD CONSTRUCTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CD CONSTRUCTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CD CONSTRUCTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CD CONSTRUCTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CD CONSTRUCTS BVBA
Products information CD CONSTRUCTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05046813964
Ondernemingsnummer: 4764190673
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CD CONSTRUCTS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CD CONSTRUCTS BVBA
(Get full report from official database of BE for CD CONSTRUCTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CD CONSTRUCTS BVBA
Addition kinds of activities for CD CONSTRUCTS BVBA

201199. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
22110407. Plushes, katoen | Plushes, cotton
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
34430402. Auto's, voor warm metaal | Cars, for hot metal
47290103. Spoorwegkantoor kantoren | Railroad ticket offices

Werken bij CD CONSTRUCTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CD CONSTRUCTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CD CONSTRUCTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CD CONSTRUCTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Telesales (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt ongeveer 3-10 afspraken per dag. Je registreert het resultaat van de gesprekken in het datasysteem.

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van CD CONSTRUCTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CD CONSTRUCTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CD CONSTRUCTS BVBA. Laat een reactie achter voor CD CONSTRUCTS BVBA. CD CONSTRUCTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CD CONSTRUCTS BVBA. Leave a respond for CD CONSTRUCTS BVBA. CD CONSTRUCTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CD CONSTRUCTS BVBA op de google maps. Adres en contacten CD CONSTRUCTS BVBA
Location of CD CONSTRUCTS BVBA on the google maps. Address and contacts of CD CONSTRUCTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CD CONSTRUCTS BVBA CD CONSTRUCTS BVBA: COBAFI SYNDIC SPRL | LIART MONIQUE | ADITOIT sprl | PROTECTOR BELGIUM BVBA | o'neill, peter

Other related companies as CD CONSTRUCTS BVBA: COBAFI SYNDIC SPRL | LIART MONIQUE | ADITOIT sprl | PROTECTOR BELGIUM BVBA | o'neill, peter

CD CONSTRUCTS BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is CD CONSTRUCTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05046813964. Het bedrijf CD CONSTRUCTS BVBA bevindt zich op het adres: Ovenstraat 6,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CD CONSTRUCTS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CD CONSTRUCTS BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CD CONSTRUCTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CD CONSTRUCTS BVBA, openstaande posities, locatie van CD CONSTRUCTS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CD CONSTRUCTS BVBA is a company, that was registered 1998 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is CD CONSTRUCTS BVBA, company assigned to the tax number BE05046813964. The company CD CONSTRUCTS BVBA is located at the address: Ovenstraat 6,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CD CONSTRUCTS BVBA were not found.
The main activity of CD CONSTRUCTS BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CD CONSTRUCTS BVBA is not available. You also can look at reviews of CD CONSTRUCTS BVBA, open positions, location of CD CONSTRUCTS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CD CONSTRUCTS BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CD CONSTRUCTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CD CONSTRUCTS BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CD CONSTRUCTS BVBA, employees, financial statistics.