BOSSUT GHISLAIN

Contactgegevens BOSSUT GHISLAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSSUT GHISLAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSSUT GHISLAIN

Regio (region): Pecq, België

Adres (address): Rue de Saint-Léger 28,7740, België

Telefoon (phone): 069 55 61 74 069 55 61 74

Fax (fax): 069 55 87 31 069 55 87 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSSUT GHISLAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSSUT GHISLAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSSUT GHISLAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSSUT GHISLAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSSUT GHISLAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSSUT GHISLAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSSUT GHISLAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSSUT GHISLAIN
Products information BOSSUT GHISLAIN

BTW identificatienummer (tax): BE04053649902
Ondernemingsnummer: 5704620361
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BOSSUT GHISLAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSSUT GHISLAIN
(Get full report from official database of BE for BOSSUT GHISLAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSSUT GHISLAIN
Addition kinds of activities for BOSSUT GHISLAIN

313101. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
02410000. Zuivelboerderijen | Dairy farms
23949906. Tenten: gemaakt van aangekochte materialen | Tents: made from purchased materials
26210302. Vloeipapier | Blotting paper
31439902. Dress schoenen, mannen | Dress shoes, men's
51590602. Tabak, blad | Tobacco, leaf
55319901. Automotive banden | Automotive tires
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers
60610000. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
61539900. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec

Werken bij BOSSUT GHISLAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSSUT GHISLAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSSUT GHISLAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSSUT GHISLAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatslager (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kontich - Mechelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Borgloon en omstreken (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

Zoek naar antwoorden van BOSSUT GHISLAIN in sociale netwerken
Look for responds of BOSSUT GHISLAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSSUT GHISLAIN. Laat een reactie achter voor BOSSUT GHISLAIN. BOSSUT GHISLAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSSUT GHISLAIN. Leave a respond for BOSSUT GHISLAIN. BOSSUT GHISLAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSSUT GHISLAIN op de google maps. Adres en contacten BOSSUT GHISLAIN
Location of BOSSUT GHISLAIN on the google maps. Address and contacts of BOSSUT GHISLAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSSUT GHISLAIN BOSSUT GHISLAIN: Het Atelier BVBA | U.M.T. BVBA | Jojo Elektronica BVBA | Vanderpoorten | Kristof Michels

Other related companies as BOSSUT GHISLAIN: Het Atelier BVBA | U.M.T. BVBA | Jojo Elektronica BVBA | Vanderpoorten | Kristof Michels

BOSSUT GHISLAIN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Pecq, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSSUT GHISLAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04053649902. Het bedrijf BOSSUT GHISLAIN bevindt zich op het adres: Rue de Saint-Léger 28,7740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 203,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BOSSUT GHISLAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSSUT GHISLAIN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSSUT GHISLAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSSUT GHISLAIN, openstaande posities, locatie van BOSSUT GHISLAIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOSSUT GHISLAIN is a company, that was registered 2002 in Pecq region, Belgium. Full name of company is BOSSUT GHISLAIN, company assigned to the tax number BE04053649902. The company BOSSUT GHISLAIN is located at the address: Rue de Saint-Léger 28,7740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 203,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BOSSUT GHISLAIN were not found.
The main activity of BOSSUT GHISLAIN is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSSUT GHISLAIN is not available. You also can look at reviews of BOSSUT GHISLAIN, open positions, location of BOSSUT GHISLAIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSSUT GHISLAIN, Pecq: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSSUT GHISLAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSSUT GHISLAIN, Pecq: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSSUT GHISLAIN, employees, financial statistics.