AIRCOTHERM NV

Contactgegevens AIRCOTHERM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIRCOTHERM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIRCOTHERM NV

Regio (region): Herk-de-Stad, België

Adres (address): Rummenweg 162,3540, België

Telefoon (phone): 013 55 19 44 013 55 19 44

Fax (fax): 013 55 16 45 013 55 16 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIRCOTHERM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIRCOTHERM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIRCOTHERM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIRCOTHERM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIRCOTHERM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIRCOTHERM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIRCOTHERM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIRCOTHERM NV
Products information AIRCOTHERM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08461364746
Ondernemingsnummer: 2008819580
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AIRCOTHERM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIRCOTHERM NV
(Get full report from official database of BE for AIRCOTHERM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIRCOTHERM NV
Addition kinds of activities for AIRCOTHERM NV

325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
01160000. Soja bonen | Soybeans
34110101. Bier blikjes, metaal | Beer cans, metal
36740200. Geïntegreerde schakelingen, halfgeleidernetwerken, enz. | Integrated circuits, semiconductor networks, etc.
73899930. Marine reporting | Marine reporting

Werken bij AIRCOTHERM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIRCOTHERM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIRCOTHERM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIRCOTHERM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

Zoek naar antwoorden van AIRCOTHERM NV in sociale netwerken
Look for responds of AIRCOTHERM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIRCOTHERM NV. Laat een reactie achter voor AIRCOTHERM NV. AIRCOTHERM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIRCOTHERM NV. Leave a respond for AIRCOTHERM NV. AIRCOTHERM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIRCOTHERM NV op de google maps. Adres en contacten AIRCOTHERM NV
Location of AIRCOTHERM NV on the google maps. Address and contacts of AIRCOTHERM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AIRCOTHERM NV AIRCOTHERM NV: Colruyt P | Destiné New SA | Dental Prothetiek | E.V.M. GLASS TRADING COMPANY | Bernardinello Raphal,

Other related companies as AIRCOTHERM NV: Colruyt P | Destiné New SA | Dental Prothetiek | E.V.M. GLASS TRADING COMPANY | Bernardinello Raphal,

AIRCOTHERM NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Herk-de-Stad, België. De volledige naam van het bedrijf is AIRCOTHERM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08461364746. Het bedrijf AIRCOTHERM NV bevindt zich op het adres: Rummenweg 162,3540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AIRCOTHERM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIRCOTHERM NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIRCOTHERM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIRCOTHERM NV, openstaande posities, locatie van AIRCOTHERM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIRCOTHERM NV is a company, that was registered 1998 in Herk-de-Stad region, Belgium. Full name of company is AIRCOTHERM NV, company assigned to the tax number BE08461364746. The company AIRCOTHERM NV is located at the address: Rummenweg 162,3540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AIRCOTHERM NV were not found.
The main activity of AIRCOTHERM NV is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AIRCOTHERM NV is not available. You also can look at reviews of AIRCOTHERM NV, open positions, location of AIRCOTHERM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIRCOTHERM NV, Herk-de-Stad: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIRCOTHERM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIRCOTHERM NV, Herk-de-Stad: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIRCOTHERM NV, employees, financial statistics.