Poissonnerie

Contactgegevens Poissonnerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Poissonnerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Poissonnerie

Regio (region): e de Nazareth 5, België

Adres (address): a Sirene,,, België

Telefoon (phone): 7800 7800

Fax (fax): Ath Ath

E-Mail: 068 28 02 08

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Poissonnerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Poissonnerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Poissonnerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Poissonnerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Poissonnerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Poissonnerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Poissonnerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Poissonnerie
Products information Poissonnerie

BTW identificatienummer (tax): BE01238952636
Ondernemingsnummer: 3232696533
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Poissonnerie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Poissonnerie
(Get full report from official database of BE for Poissonnerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Poissonnerie
Addition kinds of activities for Poissonnerie

5949. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
28160100. Witte pigmenten | White pigments
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
45130000. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
50320000. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
50399911. Septische tanks | Septic tanks
51420202. Vleespastei, bevroren | Meat pies, frozen
51490802. Zuivelproducten, gedroogd of ingeblikt | Dairy products, dried or canned
79970500. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs

Werken bij Poissonnerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Poissonnerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Poissonnerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Poissonnerie. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Poissonnerie in sociale netwerken
Look for responds of Poissonnerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Poissonnerie. Laat een reactie achter voor Poissonnerie. Poissonnerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Poissonnerie. Leave a respond for Poissonnerie. Poissonnerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Poissonnerie op de google maps. Adres en contacten Poissonnerie
Location of Poissonnerie on the google maps. Address and contacts of Poissonnerie

Andere gerelateerde bedrijven als come Poissonnerie Poissonnerie: Claessens F & Fils SPRL | A-AIRCOOL BVBA | Vadeb-Witzenmann N.V. | Weissenbruch S.A. | Aelterman bvba

Other related companies as Poissonnerie: Claessens F & Fils SPRL | A-AIRCOOL BVBA | Vadeb-Witzenmann N.V. | Weissenbruch S.A. | Aelterman bvba

Poissonnerie is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio e de Nazareth 5, België. De volledige naam van het bedrijf is Poissonnerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01238952636. Het bedrijf Poissonnerie bevindt zich op het adres: a Sirene,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 800,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Poissonnerie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Poissonnerie is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Poissonnerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Poissonnerie, openstaande posities, locatie van Poissonnerie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 068 28 02 08

Poissonnerie is a company, that was registered 1987 in e de Nazareth 5 region, Belgium. Full name of company is Poissonnerie, company assigned to the tax number BE01238952636. The company Poissonnerie is located at the address: a Sirene,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 800,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Poissonnerie were not found.
The main activity of Poissonnerie is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Poissonnerie is not available. You also can look at reviews of Poissonnerie, open positions, location of Poissonnerie on the map. For more information, write us to email 068 28 02 08

We hebben dergelijke informatie gevonden over Poissonnerie, e de Nazareth 5: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Poissonnerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Poissonnerie, e de Nazareth 5: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Poissonnerie, employees, financial statistics.