De Troyer Visspeciaalzaak

Contactgegevens De Troyer Visspeciaalzaak: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Troyer Visspeciaalzaak: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Troyer Visspeciaalzaak

Regio (region): Haaltert, België

Adres (address): Wijngaardstraat 48,9450, België

Telefoon (phone): 053 83 52 26; 053 84 12 26 053 83 52 26; 053 84 12 26

Fax (fax): 053 84 11 59 053 84 11 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Troyer Visspeciaalzaak: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Troyer Visspeciaalzaak"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Troyer Visspeciaalzaak"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Troyer Visspeciaalzaak, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Troyer Visspeciaalzaak. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Troyer Visspeciaalzaak, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Troyer Visspeciaalzaak. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Troyer Visspeciaalzaak
Products information De Troyer Visspeciaalzaak

BTW identificatienummer (tax): BE06759307861
Ondernemingsnummer: 7358886718
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Troyer Visspeciaalzaak zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Troyer Visspeciaalzaak
(Get full report from official database of BE for De Troyer Visspeciaalzaak)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Troyer Visspeciaalzaak
Addition kinds of activities for De Troyer Visspeciaalzaak

209101. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
344902. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
33120107. Coke, geproduceerd in bijenkorfovens | Coke, produced in beehive ovens
38290107. Meetinstrumenten, ultrasone dikte | Gauging instruments, thickness ultrasonic
51490603. Natuurlijk en biologisch voedsel | Natural and organic foods
87110400. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering

Werken bij De Troyer Visspeciaalzaak: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Troyer Visspeciaalzaak: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Troyer Visspeciaalzaak. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Troyer Visspeciaalzaak. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

Zoek naar antwoorden van De Troyer Visspeciaalzaak in sociale netwerken
Look for responds of De Troyer Visspeciaalzaak in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Troyer Visspeciaalzaak. Laat een reactie achter voor De Troyer Visspeciaalzaak. De Troyer Visspeciaalzaak bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Troyer Visspeciaalzaak. Leave a respond for De Troyer Visspeciaalzaak. De Troyer Visspeciaalzaak on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Troyer Visspeciaalzaak op de google maps. Adres en contacten De Troyer Visspeciaalzaak
Location of De Troyer Visspeciaalzaak on the google maps. Address and contacts of De Troyer Visspeciaalzaak

Andere gerelateerde bedrijven als come De Troyer Visspeciaalzaak De Troyer Visspeciaalzaak: Capitale Cars SPRL | De Ridder M-Vanpaemel J & Cie | CREFAB SPRL | Prepress & Xtensions N.V. | Vanerum N.V.

Other related companies as De Troyer Visspeciaalzaak: Capitale Cars SPRL | De Ridder M-Vanpaemel J & Cie | CREFAB SPRL | Prepress & Xtensions N.V. | Vanerum N.V.

De Troyer Visspeciaalzaak is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Haaltert, België. De volledige naam van het bedrijf is De Troyer Visspeciaalzaak, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06759307861. Het bedrijf De Troyer Visspeciaalzaak bevindt zich op het adres: Wijngaardstraat 48,9450. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Troyer Visspeciaalzaak zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Troyer Visspeciaalzaak is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Troyer Visspeciaalzaak is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Troyer Visspeciaalzaak, openstaande posities, locatie van De Troyer Visspeciaalzaak op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Troyer Visspeciaalzaak is a company, that was registered 1990 in Haaltert region, Belgium. Full name of company is De Troyer Visspeciaalzaak, company assigned to the tax number BE06759307861. The company De Troyer Visspeciaalzaak is located at the address: Wijngaardstraat 48,9450. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Troyer Visspeciaalzaak were not found.
The main activity of De Troyer Visspeciaalzaak is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Troyer Visspeciaalzaak is not available. You also can look at reviews of De Troyer Visspeciaalzaak, open positions, location of De Troyer Visspeciaalzaak on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Troyer Visspeciaalzaak, Haaltert: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Troyer Visspeciaalzaak, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Troyer Visspeciaalzaak, Haaltert: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Troyer Visspeciaalzaak, employees, financial statistics.