BECKER-GUY VAN TORNHOUT

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • BECKER-GUY VAN TORNHOUT
Private companiesTobacco Products • BECKER-GUY VAN TORNHOUT

Contactgegevens BECKER-GUY VAN TORNHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BECKER-GUY VAN TORNHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BECKER-GUY VAN TORNHOUT

Regio (region): Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 1098,9051, België

Telefoon (phone): 09 245 22 40 09 245 22 40

Fax (fax): +32 (86) 642-53-37 +32 (86) 642-53-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BECKER-GUY VAN TORNHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BECKER-GUY VAN TORNHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BECKER-GUY VAN TORNHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BECKER-GUY VAN TORNHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BECKER-GUY VAN TORNHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BECKER-GUY VAN TORNHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BECKER-GUY VAN TORNHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BECKER-GUY VAN TORNHOUT
Products information BECKER-GUY VAN TORNHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE06247070312
Ondernemingsnummer: 9411956787
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BECKER-GUY VAN TORNHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BECKER-GUY VAN TORNHOUT
(Get full report from official database of BE for BECKER-GUY VAN TORNHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BECKER-GUY VAN TORNHOUT
Addition kinds of activities for BECKER-GUY VAN TORNHOUT

2521. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
346201. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
07629900. Farm management services, nec | Farm management services, nec
28510209. Shellac (beschermende coating) | Shellac (protective coating)
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
50230102. China | China
50659902. Magnetische opname tape | Magnetic recording tape
50850100. Commerciële containers | Commercial containers
59990302. Decals | Decals
62319904. Beurzen | Stock exchanges

Werken bij BECKER-GUY VAN TORNHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BECKER-GUY VAN TORNHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BECKER-GUY VAN TORNHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BECKER-GUY VAN TORNHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

  • Werkvoorbereider/laser operator (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider/laser operator.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Chauffeur CE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van BECKER-GUY VAN TORNHOUT in sociale netwerken
Look for responds of BECKER-GUY VAN TORNHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BECKER-GUY VAN TORNHOUT. Laat een reactie achter voor BECKER-GUY VAN TORNHOUT. BECKER-GUY VAN TORNHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BECKER-GUY VAN TORNHOUT. Leave a respond for BECKER-GUY VAN TORNHOUT. BECKER-GUY VAN TORNHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BECKER-GUY VAN TORNHOUT op de google maps. Adres en contacten BECKER-GUY VAN TORNHOUT
Location of BECKER-GUY VAN TORNHOUT on the google maps. Address and contacts of BECKER-GUY VAN TORNHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come BECKER-GUY VAN TORNHOUT BECKER-GUY VAN TORNHOUT: Destrebecq Toitures SPRL | Deleye Drukkerij | PH. D. CONSULTANTS SPRL | Cromphout Didier (Dr) | AHREND FURNITURE NV

Other related companies as BECKER-GUY VAN TORNHOUT: Destrebecq Toitures SPRL | Deleye Drukkerij | PH. D. CONSULTANTS SPRL | Cromphout Didier (Dr) | AHREND FURNITURE NV

BECKER-GUY VAN TORNHOUT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België. De volledige naam van het bedrijf is BECKER-GUY VAN TORNHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06247070312. Het bedrijf BECKER-GUY VAN TORNHOUT bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 1098,9051. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BECKER-GUY VAN TORNHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BECKER-GUY VAN TORNHOUT is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BECKER-GUY VAN TORNHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BECKER-GUY VAN TORNHOUT, openstaande posities, locatie van BECKER-GUY VAN TORNHOUT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BECKER-GUY VAN TORNHOUT is a company, that was registered 2000 in Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee) region, Belgium. Full name of company is BECKER-GUY VAN TORNHOUT, company assigned to the tax number BE06247070312. The company BECKER-GUY VAN TORNHOUT is located at the address: Kortrijksesteenweg 1098,9051. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BECKER-GUY VAN TORNHOUT were not found.
The main activity of BECKER-GUY VAN TORNHOUT is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BECKER-GUY VAN TORNHOUT is not available. You also can look at reviews of BECKER-GUY VAN TORNHOUT, open positions, location of BECKER-GUY VAN TORNHOUT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BECKER-GUY VAN TORNHOUT, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BECKER-GUY VAN TORNHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BECKER-GUY VAN TORNHOUT, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BECKER-GUY VAN TORNHOUT, employees, financial statistics.