Hottlet Frozen Foods NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Hottlet Frozen Foods NV
Private companiesTransportation by Air • Hottlet Frozen Foods NV

Contactgegevens Hottlet Frozen Foods NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hottlet Frozen Foods NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hottlet Frozen Foods NV

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Heiveldekens 4,2550, België

Telefoon (phone): 03 451 31 31 03 451 31 31

Fax (fax): 03 451 31 30 03 451 31 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hottlet Frozen Foods NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hottlet Frozen Foods NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hottlet Frozen Foods NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hottlet Frozen Foods NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hottlet Frozen Foods NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hottlet Frozen Foods NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hottlet Frozen Foods NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hottlet Frozen Foods NV
Products information Hottlet Frozen Foods NV

BTW identificatienummer (tax): BE03029724121
Ondernemingsnummer: 6913116455
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hottlet Frozen Foods NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hottlet Frozen Foods NV
(Get full report from official database of BE for Hottlet Frozen Foods NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hottlet Frozen Foods NV
Addition kinds of activities for Hottlet Frozen Foods NV

6029. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
10619900. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
20439909. Havermout: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Oatmeal: prepared as cereal breakfast food
29110503. Vetten, smeren | Greases, lubricating
35230416. Schaapscharen, kracht | Sheep shears, power
38290216. seismometers | Seismometers
50839901. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies

Werken bij Hottlet Frozen Foods NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hottlet Frozen Foods NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hottlet Frozen Foods NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hottlet Frozen Foods NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van Hottlet Frozen Foods NV in sociale netwerken
Look for responds of Hottlet Frozen Foods NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hottlet Frozen Foods NV. Laat een reactie achter voor Hottlet Frozen Foods NV. Hottlet Frozen Foods NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hottlet Frozen Foods NV. Leave a respond for Hottlet Frozen Foods NV. Hottlet Frozen Foods NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hottlet Frozen Foods NV op de google maps. Adres en contacten Hottlet Frozen Foods NV
Location of Hottlet Frozen Foods NV on the google maps. Address and contacts of Hottlet Frozen Foods NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hottlet Frozen Foods NV Hottlet Frozen Foods NV: Datek Kraanverhuur NV | Immo Eckelmans NV | Belgisch Centrum van het Beeldverhaal | AZ MARIA MIDDELARES-ST-JOZEF VZW | Pierard Jean Francois

Other related companies as Hottlet Frozen Foods NV: Datek Kraanverhuur NV | Immo Eckelmans NV | Belgisch Centrum van het Beeldverhaal | AZ MARIA MIDDELARES-ST-JOZEF VZW | Pierard Jean Francois

Hottlet Frozen Foods NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is Hottlet Frozen Foods NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03029724121. Het bedrijf Hottlet Frozen Foods NV bevindt zich op het adres: Heiveldekens 4,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hottlet Frozen Foods NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hottlet Frozen Foods NV is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hottlet Frozen Foods NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hottlet Frozen Foods NV, openstaande posities, locatie van Hottlet Frozen Foods NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hottlet Frozen Foods NV is a company, that was registered 1988 in Kontich region, Belgium. Full name of company is Hottlet Frozen Foods NV, company assigned to the tax number BE03029724121. The company Hottlet Frozen Foods NV is located at the address: Heiveldekens 4,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hottlet Frozen Foods NV were not found.
The main activity of Hottlet Frozen Foods NV is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hottlet Frozen Foods NV is not available. You also can look at reviews of Hottlet Frozen Foods NV, open positions, location of Hottlet Frozen Foods NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hottlet Frozen Foods NV, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hottlet Frozen Foods NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hottlet Frozen Foods NV, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hottlet Frozen Foods NV, employees, financial statistics.