BONNET VISWAREN NV

Contactgegevens BONNET VISWAREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BONNET VISWAREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BONNET VISWAREN NV

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Vismijnlaan 141,8400, België

Telefoon (phone): 059 32 22 86; 0476 55 45 00 059 32 22 86; 0476 55 45 00

Fax (fax): 059 33 11 01 059 33 11 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BONNET VISWAREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BONNET VISWAREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BONNET VISWAREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BONNET VISWAREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BONNET VISWAREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BONNET VISWAREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BONNET VISWAREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BONNET VISWAREN NV
Products information BONNET VISWAREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE03035217285
Ondernemingsnummer: 4936676025
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BONNET VISWAREN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BONNET VISWAREN NV
(Get full report from official database of BE for BONNET VISWAREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BONNET VISWAREN NV
Addition kinds of activities for BONNET VISWAREN NV

222199. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
801100. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
07810102. Tuinbouwadviesdiensten | Horticultural counseling services
23110103. Kostuums, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Suits, men's and boys': made from purchased materials
30890601. Blow-molded afgewerkte kunststofproducten, nec | Blow molded finished plastics products, nec
32690205. Slijpmedia, aardewerk | Grinding media, pottery
34790000. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
36749901. Brandstofcellen, vaste toestand | Fuel cells, solid state
51999920. leb | Rennet
96419901. Landbouw verlengingsdienst | Agriculture extension service

Werken bij BONNET VISWAREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BONNET VISWAREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BONNET VISWAREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BONNET VISWAREN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Handlanger grondwerken (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenburg, Oostende zijn wij op zoek naar een handlanger wegenwerken. Je voert opbraak-, grond- en funderingswerken uit. Je plaatst en herstelt verhandingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen enz. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingstelsels aan. Je draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Gumption - SAP Consultants (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   Ask anyone at Thevaluechain why he or she likes working for the company and the answer will be: because of the great atmosphere and the professionalism. You can let your hair down every now and again. Correction, you must :-).  Watch the Red Devils together. Have a drink in the evening. Colleagues you like hanging out with in your spare time are a rare commodity, but not at Thevaluechain.     Your profile A good overview of the complete SAP for Logistics or Utilities solution. Familiar with one or more of the following SAP domains (SAP SD, SAP MM, SAP PM, SAP PP, SAP PS, SAP WM, ...) Strong interest in S/4 Hana A solid technical and/or functional knowledge of SAP  Good knowledge of French, English and/or Dutch   Our offer   It's impossible to define 'a great atmosphere'. You can't Google it. Ask someone what they mean, and you get the usual responses. We have a close team. Everyone is very open. There's lots of personal contact.  When you walk around for a day at Thevaluechain offices you will see it. You will understand what our consultants mean. They like working. They are proud of their company. Of their profession. They'll happily tell you all about the family feel. Lifelong learning is one of the cornerstones of Thevaluechain. With the Solution Evenings where the consultants refine their expertise. Or the workgroups on the latest technologies. Or the coaching sessions personal skills to leadership.     About Thevaluechain   Thevaluechain helps companies to speed up and increase the business value of SAP. As a trusted partner, we aim for the total approach with smart innovation, simplification and sustainability. We go beyond simple: with functional and technical expertise and an unconditional commitment we convert the implementation into a unique differentiator. The 200 consultants of Thevaluechain are a colourful bunch. As is normal in any healthy business. A mix of specialists and generalists, techies and lateral thinkers, out-and-out experts and sharp sales staff, newbies and veterans. What do they share? Their drive. They are professional without being rigid. Independent yet sociable.     Would you like to add value to our team?   As Thevaluechain is growing fast - with new offices in Belgium (Wavre), The Netherlands, Luxembourg and Switzerland. We are looking for SAP consultants from all seniority levels.  And we are eager to get them on board as soon as possible!    Our promise to you: You'll be respected, your initiative will be encouraged, your career and professional development will be our top priorities, you'll be remunerated based on merit and performance, you'll constantly learn, no matter how experienced you are.     Interested?   Thevaluechain looks forward to receiving your application! 

Zoek naar antwoorden van BONNET VISWAREN NV in sociale netwerken
Look for responds of BONNET VISWAREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BONNET VISWAREN NV. Laat een reactie achter voor BONNET VISWAREN NV. BONNET VISWAREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BONNET VISWAREN NV. Leave a respond for BONNET VISWAREN NV. BONNET VISWAREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BONNET VISWAREN NV op de google maps. Adres en contacten BONNET VISWAREN NV
Location of BONNET VISWAREN NV on the google maps. Address and contacts of BONNET VISWAREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BONNET VISWAREN NV BONNET VISWAREN NV: Community Help Service | Heilig Hart | CH. COLLIGNON VOYAGES SPRL | Laboratoire Therabel N.V. S.A. | Gomtre

Other related companies as BONNET VISWAREN NV: Community Help Service | Heilig Hart | CH. COLLIGNON VOYAGES SPRL | Laboratoire Therabel N.V. S.A. | Gomtre

BONNET VISWAREN NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is BONNET VISWAREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03035217285. Het bedrijf BONNET VISWAREN NV bevindt zich op het adres: Vismijnlaan 141,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 239,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BONNET VISWAREN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BONNET VISWAREN NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BONNET VISWAREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BONNET VISWAREN NV, openstaande posities, locatie van BONNET VISWAREN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BONNET VISWAREN NV is a company, that was registered 2013 in Oostende region, Belgium. Full name of company is BONNET VISWAREN NV, company assigned to the tax number BE03035217285. The company BONNET VISWAREN NV is located at the address: Vismijnlaan 141,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 239,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BONNET VISWAREN NV were not found.
The main activity of BONNET VISWAREN NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BONNET VISWAREN NV is not available. You also can look at reviews of BONNET VISWAREN NV, open positions, location of BONNET VISWAREN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BONNET VISWAREN NV, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BONNET VISWAREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BONNET VISWAREN NV, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BONNET VISWAREN NV, employees, financial statistics.