Andre Zeevisgroothandel NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Andre Zeevisgroothandel NV
Private companiesMotor Freight Transportation • Andre Zeevisgroothandel NV

Contactgegevens Andre Zeevisgroothandel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Andre Zeevisgroothandel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Andre Zeevisgroothandel NV

Regio (region): Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België

Adres (address): Groenlandstraat 17,8380, België

Telefoon (phone): 050 55 75 30 050 55 75 30

Fax (fax): 050 55 06 72 050 55 06 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Andre Zeevisgroothandel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Andre Zeevisgroothandel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Andre Zeevisgroothandel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Andre Zeevisgroothandel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Andre Zeevisgroothandel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Andre Zeevisgroothandel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Andre Zeevisgroothandel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Andre Zeevisgroothandel NV
Products information Andre Zeevisgroothandel NV

BTW identificatienummer (tax): BE09382568359
Ondernemingsnummer: 2659759521
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Andre Zeevisgroothandel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Andre Zeevisgroothandel NV
(Get full report from official database of BE for Andre Zeevisgroothandel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Andre Zeevisgroothandel NV
Addition kinds of activities for Andre Zeevisgroothandel NV

2033. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
3172. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
17969907. Installatie van stroomopwekking apparatuur | Power generating equipment installation
20539903. Croissants, bevroren | Croissants, frozen
32119902. Kathedraal glas | Cathedral glass
34920000. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
35320405. Laadmachines, ondergronds: mobiel | Loading machines, underground: mobile

Werken bij Andre Zeevisgroothandel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Andre Zeevisgroothandel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Andre Zeevisgroothandel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Andre Zeevisgroothandel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Betonmixerchauffeur (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Andre Zeevisgroothandel NV in sociale netwerken
Look for responds of Andre Zeevisgroothandel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Andre Zeevisgroothandel NV. Laat een reactie achter voor Andre Zeevisgroothandel NV. Andre Zeevisgroothandel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Andre Zeevisgroothandel NV. Leave a respond for Andre Zeevisgroothandel NV. Andre Zeevisgroothandel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Andre Zeevisgroothandel NV op de google maps. Adres en contacten Andre Zeevisgroothandel NV
Location of Andre Zeevisgroothandel NV on the google maps. Address and contacts of Andre Zeevisgroothandel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Andre Zeevisgroothandel NV Andre Zeevisgroothandel NV: Lelotte G SPRL | Van Lancker Wim | KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN | Krehalon Benelux N.V. | KERN-VAN DEN BERGHE SIP

Other related companies as Andre Zeevisgroothandel NV: Lelotte G SPRL | Van Lancker Wim | KEIRSEBILCK ROGER EN KOEN | Krehalon Benelux N.V. | KERN-VAN DEN BERGHE SIP

Andre Zeevisgroothandel NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België. De volledige naam van het bedrijf is Andre Zeevisgroothandel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09382568359. Het bedrijf Andre Zeevisgroothandel NV bevindt zich op het adres: Groenlandstraat 17,8380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Andre Zeevisgroothandel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Andre Zeevisgroothandel NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Andre Zeevisgroothandel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Andre Zeevisgroothandel NV, openstaande posities, locatie van Andre Zeevisgroothandel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Andre Zeevisgroothandel NV is a company, that was registered 2008 in Brugge (Zeebrugge - Lissewege) region, Belgium. Full name of company is Andre Zeevisgroothandel NV, company assigned to the tax number BE09382568359. The company Andre Zeevisgroothandel NV is located at the address: Groenlandstraat 17,8380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Andre Zeevisgroothandel NV were not found.
The main activity of Andre Zeevisgroothandel NV is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Andre Zeevisgroothandel NV is not available. You also can look at reviews of Andre Zeevisgroothandel NV, open positions, location of Andre Zeevisgroothandel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Andre Zeevisgroothandel NV, Brugge (Zeebrugge - Lissewege): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Andre Zeevisgroothandel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Andre Zeevisgroothandel NV, Brugge (Zeebrugge - Lissewege): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Andre Zeevisgroothandel NV, employees, financial statistics.