Carrières de Silex

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Carrières de Silex
Private companiesWater Transportation • Carrières de Silex

Contactgegevens Carrières de Silex: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrières de Silex: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrières de Silex

Regio (region): Mons (Maisières), België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles,7020, België

Telefoon (phone): 065 72 86 04; 0475 47 57 76 065 72 86 04; 0475 47 57 76

Fax (fax): 065 33 86 25 065 33 86 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrières de Silex: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrières de Silex"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrières de Silex"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrières de Silex, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrières de Silex. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrières de Silex, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrières de Silex. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrières de Silex
Products information Carrières de Silex

BTW identificatienummer (tax): BE06123748779
Ondernemingsnummer: 2933044433
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Carrières de Silex zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrières de Silex
(Get full report from official database of BE for Carrières de Silex)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrières de Silex
Addition kinds of activities for Carrières de Silex

769927. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
01820106. Truffels, onder dekking gegroeid | Truffles, grown under cover
17610101. Gutter en downspout aannemer | Gutter and downspout contractor
38240117. Water meters | Water meters
38510109. Bril | Spectacles
79991603. Toeristengids | Tourist guide

Werken bij Carrières de Silex: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrières de Silex: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrières de Silex. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrières de Silex. Looking for open vacancies in other companies

  • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appelteire-Eichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELTERRE-EICHEM)

    Regio: APPELTERRE-EICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Student kapper / kapster op zaterdag (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een kapster te Waarschoot zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op zaterdag. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten, het wassen van de haren, meehelpen bij brushing,... Daarnaast help je mee bij het net houden van het kapsalon.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Carrières de Silex in sociale netwerken
Look for responds of Carrières de Silex in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrières de Silex. Laat een reactie achter voor Carrières de Silex. Carrières de Silex bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrières de Silex. Leave a respond for Carrières de Silex. Carrières de Silex on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrières de Silex op de google maps. Adres en contacten Carrières de Silex
Location of Carrières de Silex on the google maps. Address and contacts of Carrières de Silex

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrières de Silex Carrières de Silex: Phonecom | Maebe Luc N.V. | Vacances et Loisirs S.A. | Individual | Kristof Logghe

Other related companies as Carrières de Silex: Phonecom | Maebe Luc N.V. | Vacances et Loisirs S.A. | Individual | Kristof Logghe

Carrières de Silex is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Mons (Maisières), België. De volledige naam van het bedrijf is Carrières de Silex, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06123748779. Het bedrijf Carrières de Silex bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles,7020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Carrières de Silex zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrières de Silex is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrières de Silex is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrières de Silex, openstaande posities, locatie van Carrières de Silex op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carrières de Silex is a company, that was registered 1995 in Mons (Maisières) region, Belgium. Full name of company is Carrières de Silex, company assigned to the tax number BE06123748779. The company Carrières de Silex is located at the address: Chaussée de Bruxelles,7020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Carrières de Silex were not found.
The main activity of Carrières de Silex is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrières de Silex is not available. You also can look at reviews of Carrières de Silex, open positions, location of Carrières de Silex on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrières de Silex, Mons (Maisières): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrières de Silex, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrières de Silex, Mons (Maisières): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrières de Silex, employees, financial statistics.