Belleflamme-Brasseur

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Belleflamme-Brasseur
Private companiesWater Transportation • Belleflamme-Brasseur

Contactgegevens Belleflamme-Brasseur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belleflamme-Brasseur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belleflamme-Brasseur

Regio (region): Couvin (Mariembourg), België

Adres (address): Rue de l'Adoption 61,5660, België

Telefoon (phone): 060 31 14 37 060 31 14 37

Fax (fax): 060 31 28 43 060 31 28 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belleflamme-Brasseur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belleflamme-Brasseur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belleflamme-Brasseur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belleflamme-Brasseur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belleflamme-Brasseur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belleflamme-Brasseur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belleflamme-Brasseur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belleflamme-Brasseur
Products information Belleflamme-Brasseur

BTW identificatienummer (tax): BE01409790039
Ondernemingsnummer: 2065399169
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Belleflamme-Brasseur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belleflamme-Brasseur
(Get full report from official database of BE for Belleflamme-Brasseur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belleflamme-Brasseur
Addition kinds of activities for Belleflamme-Brasseur

511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
724199. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
769915. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services
07210409. Pollinerende diensten | Pollinating services
22539900. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
24119900. Logging, nec | Logging, nec
36749912. Stoetbanden of bevestigingen voor halfgeleiderinrichtingen | Stud bases or mounts for semiconductor devices
37289900. Vliegtuigen onderdelen en uitrusting, nec, nec | Aircraft parts and equipment, nec, nec
70119900. Hotels en motels, nec | Hotels and motels, nec
73899938. Plantenverzorging | Plant care service

Werken bij Belleflamme-Brasseur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belleflamme-Brasseur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belleflamme-Brasseur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belleflamme-Brasseur. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • CNC OPERATOR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Je zal instaan voor het programmeren van machines. Kennis lassen is een pluspunt. Je voert diverse controles uit Afstellen, frezen en draaien Opmerken van storingen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van Belleflamme-Brasseur in sociale netwerken
Look for responds of Belleflamme-Brasseur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belleflamme-Brasseur. Laat een reactie achter voor Belleflamme-Brasseur. Belleflamme-Brasseur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belleflamme-Brasseur. Leave a respond for Belleflamme-Brasseur. Belleflamme-Brasseur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belleflamme-Brasseur op de google maps. Adres en contacten Belleflamme-Brasseur
Location of Belleflamme-Brasseur on the google maps. Address and contacts of Belleflamme-Brasseur

Andere gerelateerde bedrijven als come Belleflamme-Brasseur Belleflamme-Brasseur: COMPUTERHUIS | C.I.A. Media.net BVBA | Van Beversluys & Zonen BVBA | Aclagro N.V. | S.A. Pesser Pierres et Marbres

Other related companies as Belleflamme-Brasseur: COMPUTERHUIS | C.I.A. Media.net BVBA | Van Beversluys & Zonen BVBA | Aclagro N.V. | S.A. Pesser Pierres et Marbres

Belleflamme-Brasseur is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Couvin (Mariembourg), België. De volledige naam van het bedrijf is Belleflamme-Brasseur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01409790039. Het bedrijf Belleflamme-Brasseur bevindt zich op het adres: Rue de l'Adoption 61,5660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 370,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Belleflamme-Brasseur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belleflamme-Brasseur is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belleflamme-Brasseur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belleflamme-Brasseur, openstaande posities, locatie van Belleflamme-Brasseur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belleflamme-Brasseur is a company, that was registered 2017 in Couvin (Mariembourg) region, Belgium. Full name of company is Belleflamme-Brasseur, company assigned to the tax number BE01409790039. The company Belleflamme-Brasseur is located at the address: Rue de l'Adoption 61,5660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 370,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Belleflamme-Brasseur were not found.
The main activity of Belleflamme-Brasseur is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Belleflamme-Brasseur is not available. You also can look at reviews of Belleflamme-Brasseur, open positions, location of Belleflamme-Brasseur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belleflamme-Brasseur, Couvin (Mariembourg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belleflamme-Brasseur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belleflamme-Brasseur, Couvin (Mariembourg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belleflamme-Brasseur, employees, financial statistics.