Digital Video Van Der Goten J

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Digital Video Van Der Goten J
Private companiesMotion Pictures • Digital Video Van Der Goten J

Contactgegevens Digital Video Van Der Goten J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Digital Video Van Der Goten J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Digital Video Van Der Goten J

Regio (region): Boechout, België

Adres (address): Van Colenstraat 21,2530, België

Telefoon (phone): 0495 54 01 82 0495 54 01 82

Fax (fax): 0495 54 61 82 0495 54 61 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Digital Video Van Der Goten J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Digital Video Van Der Goten J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Digital Video Van Der Goten J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Digital Video Van Der Goten J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Digital Video Van Der Goten J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Digital Video Van Der Goten J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Digital Video Van Der Goten J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Digital Video Van Der Goten J
Products information Digital Video Van Der Goten J

BTW identificatienummer (tax): BE02618560791
Ondernemingsnummer: 6799682617
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 290,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Digital Video Van Der Goten J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Digital Video Van Der Goten J
(Get full report from official database of BE for Digital Video Van Der Goten J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Digital Video Van Der Goten J
Addition kinds of activities for Digital Video Van Der Goten J

635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
34710206. Afwerking, metalen of gevormde producten | Finishing, metals or formed products
39490608. Zwembaden, behalve plastic | Swimming pools, except plastic
44490104. Vervoer (vracht) op baaien en geluiden van de oceaan | Transportation (freight) on bays and sounds of the ocean
49590200. Ziektebestrijding | Disease control

Werken bij Digital Video Van Der Goten J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Digital Video Van Der Goten J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Digital Video Van Der Goten J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Digital Video Van Der Goten J. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwerkerken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Digital Video Van Der Goten J in sociale netwerken
Look for responds of Digital Video Van Der Goten J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Digital Video Van Der Goten J. Laat een reactie achter voor Digital Video Van Der Goten J. Digital Video Van Der Goten J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Digital Video Van Der Goten J. Leave a respond for Digital Video Van Der Goten J. Digital Video Van Der Goten J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Digital Video Van Der Goten J op de google maps. Adres en contacten Digital Video Van Der Goten J
Location of Digital Video Van Der Goten J on the google maps. Address and contacts of Digital Video Van Der Goten J

Andere gerelateerde bedrijven als come Digital Video Van Der Goten J Digital Video Van Der Goten J: Fiscaal Boekhoudkantoor Eynatten Werner VOF | Drukhuis Debeer BVBA | Adnet P | Hofman Signalisation & Sécurité SA | Bogaert-De Smet

Other related companies as Digital Video Van Der Goten J: Fiscaal Boekhoudkantoor Eynatten Werner VOF | Drukhuis Debeer BVBA | Adnet P | Hofman Signalisation & Sécurité SA | Bogaert-De Smet

Digital Video Van Der Goten J is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Boechout, België. De volledige naam van het bedrijf is Digital Video Van Der Goten J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02618560791. Het bedrijf Digital Video Van Der Goten J bevindt zich op het adres: Van Colenstraat 21,2530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 290,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Digital Video Van Der Goten J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Digital Video Van Der Goten J is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Digital Video Van Der Goten J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Digital Video Van Der Goten J, openstaande posities, locatie van Digital Video Van Der Goten J op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Digital Video Van Der Goten J is a company, that was registered 2005 in Boechout region, Belgium. Full name of company is Digital Video Van Der Goten J, company assigned to the tax number BE02618560791. The company Digital Video Van Der Goten J is located at the address: Van Colenstraat 21,2530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 290,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Digital Video Van Der Goten J were not found.
The main activity of Digital Video Van Der Goten J is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Digital Video Van Der Goten J is not available. You also can look at reviews of Digital Video Van Der Goten J, open positions, location of Digital Video Van Der Goten J on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Digital Video Van Der Goten J, Boechout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Digital Video Van Der Goten J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Digital Video Van Der Goten J, Boechout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Digital Video Van Der Goten J, employees, financial statistics.