MEDIA 21-VIDEO 24/24

Contactgegevens MEDIA 21-VIDEO 24/24: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDIA 21-VIDEO 24/24: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDIA 21-VIDEO 24/24

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Fort Jacolaan 61,1180, België

Telefoon (phone): 02 375 06 20 02 375 06 20

Fax (fax): 02 375 50 07 02 375 50 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDIA 21-VIDEO 24/24: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDIA 21-VIDEO 24/24"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDIA 21-VIDEO 24/24"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDIA 21-VIDEO 24/24, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDIA 21-VIDEO 24/24. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDIA 21-VIDEO 24/24, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDIA 21-VIDEO 24/24. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDIA 21-VIDEO 24/24
Products information MEDIA 21-VIDEO 24/24

BTW identificatienummer (tax): BE02464202880
Ondernemingsnummer: 2037658691
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MEDIA 21-VIDEO 24/24 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDIA 21-VIDEO 24/24
(Get full report from official database of BE for MEDIA 21-VIDEO 24/24)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDIA 21-VIDEO 24/24
Addition kinds of activities for MEDIA 21-VIDEO 24/24

349199. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
27320203. Handboeken: printen en binden, niet publiceren | Textbooks: printing and binding, not publishing
28799902. ontbladeringsmiddelen | Defoliants
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
59610200. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order

Werken bij MEDIA 21-VIDEO 24/24: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDIA 21-VIDEO 24/24: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDIA 21-VIDEO 24/24. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDIA 21-VIDEO 24/24. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser ramen (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van houten ramen. De regio is heel variabel, de werken bevinden zich in België. Je werkt volgens de plannig, kan planlezen en volgt de werk- en veiligheidinstructies nauw op. Je vertrekt met een ploeg uit Aalst en eens ter plaatse werk je mee op de werf.

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

Zoek naar antwoorden van MEDIA 21-VIDEO 24/24 in sociale netwerken
Look for responds of MEDIA 21-VIDEO 24/24 in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDIA 21-VIDEO 24/24. Laat een reactie achter voor MEDIA 21-VIDEO 24/24. MEDIA 21-VIDEO 24/24 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDIA 21-VIDEO 24/24. Leave a respond for MEDIA 21-VIDEO 24/24. MEDIA 21-VIDEO 24/24 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDIA 21-VIDEO 24/24 op de google maps. Adres en contacten MEDIA 21-VIDEO 24/24
Location of MEDIA 21-VIDEO 24/24 on the google maps. Address and contacts of MEDIA 21-VIDEO 24/24

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDIA 21-VIDEO 24/24 MEDIA 21-VIDEO 24/24: Boca-Paint NV | Alain Thiebaut SPRL | ALLMATIC SERVICE NV | Little Giant N.V. | CreyfsGroup.com N.V

Other related companies as MEDIA 21-VIDEO 24/24: Boca-Paint NV | Alain Thiebaut SPRL | ALLMATIC SERVICE NV | Little Giant N.V. | CreyfsGroup.com N.V

MEDIA 21-VIDEO 24/24 is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is MEDIA 21-VIDEO 24/24, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02464202880. Het bedrijf MEDIA 21-VIDEO 24/24 bevindt zich op het adres: Fort Jacolaan 61,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MEDIA 21-VIDEO 24/24 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEDIA 21-VIDEO 24/24 is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDIA 21-VIDEO 24/24 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDIA 21-VIDEO 24/24, openstaande posities, locatie van MEDIA 21-VIDEO 24/24 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEDIA 21-VIDEO 24/24 is a company, that was registered 2016 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is MEDIA 21-VIDEO 24/24, company assigned to the tax number BE02464202880. The company MEDIA 21-VIDEO 24/24 is located at the address: Fort Jacolaan 61,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MEDIA 21-VIDEO 24/24 were not found.
The main activity of MEDIA 21-VIDEO 24/24 is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDIA 21-VIDEO 24/24 is not available. You also can look at reviews of MEDIA 21-VIDEO 24/24, open positions, location of MEDIA 21-VIDEO 24/24 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDIA 21-VIDEO 24/24, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDIA 21-VIDEO 24/24, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDIA 21-VIDEO 24/24, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDIA 21-VIDEO 24/24, employees, financial statistics.