Caroline Ciné-Vidéo SPRL

Contactgegevens Caroline Ciné-Vidéo SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caroline Ciné-Vidéo SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caroline Ciné-Vidéo SPRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue de l'Université 28,4000, België

Telefoon (phone): 04 223 66 30 04 223 66 30

Fax (fax): 04 343 90 24 04 343 90 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caroline Ciné-Vidéo SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caroline Ciné-Vidéo SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caroline Ciné-Vidéo SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caroline Ciné-Vidéo SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caroline Ciné-Vidéo SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caroline Ciné-Vidéo SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caroline Ciné-Vidéo SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caroline Ciné-Vidéo SPRL
Products information Caroline Ciné-Vidéo SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02613342285
Ondernemingsnummer: 7327301025
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 401,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Caroline Ciné-Vidéo SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caroline Ciné-Vidéo SPRL
(Get full report from official database of BE for Caroline Ciné-Vidéo SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caroline Ciné-Vidéo SPRL
Addition kinds of activities for Caroline Ciné-Vidéo SPRL

29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
34210105. Aardappelschilfers, hand | Potato peelers, hand
36510105. Coin-operated phonographs, juke boxes | Coin-operated phonographs, juke boxes
50430202. Fotocamera's, projectoren, apparatuur en benodigdheden | Photographic cameras, projectors, equipment and supplies
50859918. Plastic pallets | Plastic pallets
55610100. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
80110302. Gezondheids onderhoudsorganisatie | Health maintenance organization
82119907. Sectarische school | Sectarian school
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services

Werken bij Caroline Ciné-Vidéo SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caroline Ciné-Vidéo SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caroline Ciné-Vidéo SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caroline Ciné-Vidéo SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG in deze dynamische en familiale onderneming zijn je taken: uitbreken van terrassen vloeren. stabiliseren leggen van klinkers en blauwsteen leggen van klinkerboorden aanleggen van vijvers aanplanten en aanleggen van tuinen en parken In kalmere momenten spring je mee in bij de equipes tuinonderhoud. Je werkt elke weekdag in (flexibel) dagregime.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

Zoek naar antwoorden van Caroline Ciné-Vidéo SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Caroline Ciné-Vidéo SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caroline Ciné-Vidéo SPRL. Laat een reactie achter voor Caroline Ciné-Vidéo SPRL. Caroline Ciné-Vidéo SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caroline Ciné-Vidéo SPRL. Leave a respond for Caroline Ciné-Vidéo SPRL. Caroline Ciné-Vidéo SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caroline Ciné-Vidéo SPRL op de google maps. Adres en contacten Caroline Ciné-Vidéo SPRL
Location of Caroline Ciné-Vidéo SPRL on the google maps. Address and contacts of Caroline Ciné-Vidéo SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Caroline Ciné-Vidéo SPRL Caroline Ciné-Vidéo SPRL: St-Michiel | Servilift | LABOREX GROEP NV | Medical-Tec | PEC sa-PIRON ETUDES EN CONSTRUCTION LE THALES AEROPOLE

Other related companies as Caroline Ciné-Vidéo SPRL: St-Michiel | Servilift | LABOREX GROEP NV | Medical-Tec | PEC sa-PIRON ETUDES EN CONSTRUCTION LE THALES AEROPOLE

Caroline Ciné-Vidéo SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Caroline Ciné-Vidéo SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02613342285. Het bedrijf Caroline Ciné-Vidéo SPRL bevindt zich op het adres: Rue de l'Université 28,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 401,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Caroline Ciné-Vidéo SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caroline Ciné-Vidéo SPRL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caroline Ciné-Vidéo SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caroline Ciné-Vidéo SPRL, openstaande posities, locatie van Caroline Ciné-Vidéo SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Caroline Ciné-Vidéo SPRL is a company, that was registered 2014 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Caroline Ciné-Vidéo SPRL, company assigned to the tax number BE02613342285. The company Caroline Ciné-Vidéo SPRL is located at the address: Rue de l'Université 28,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 401,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Caroline Ciné-Vidéo SPRL were not found.
The main activity of Caroline Ciné-Vidéo SPRL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Caroline Ciné-Vidéo SPRL is not available. You also can look at reviews of Caroline Ciné-Vidéo SPRL, open positions, location of Caroline Ciné-Vidéo SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caroline Ciné-Vidéo SPRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caroline Ciné-Vidéo SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caroline Ciné-Vidéo SPRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caroline Ciné-Vidéo SPRL, employees, financial statistics.