Duffelcoat Productions

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Duffelcoat Productions
Private companiesDepository Institutions • Duffelcoat Productions

Contactgegevens Duffelcoat Productions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duffelcoat Productions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duffelcoat Productions

Regio (region): Duffel, België

Adres (address): Kapelstraat 59,2570, België

Telefoon (phone): 015 31 49 35 015 31 49 35

Fax (fax): +32 (10) 505-13-72 +32 (10) 505-13-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duffelcoat Productions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duffelcoat Productions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duffelcoat Productions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duffelcoat Productions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duffelcoat Productions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duffelcoat Productions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duffelcoat Productions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duffelcoat Productions
Products information Duffelcoat Productions

BTW identificatienummer (tax): BE06802154541
Ondernemingsnummer: 6342651367
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Duffelcoat Productions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duffelcoat Productions
(Get full report from official database of BE for Duffelcoat Productions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duffelcoat Productions
Addition kinds of activities for Duffelcoat Productions

283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
07820102. Tuinplanten | Garden planting services
13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
24310208. Raamluiken, hout | Window shutters, wood
39110109. Rozenkransen of andere kleine religieuze artikelen, edelmetaal | Rosaries or other small religious articles, precious metal
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
50210102. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting
51720100. gassen | Gases
79290101. Kamermuziekgroepen of artiesten | Chamber music groups or artists

Werken bij Duffelcoat Productions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duffelcoat Productions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duffelcoat Productions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duffelcoat Productions. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers Tijdelijke Opdracht ( November tem December) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk  zijn we op zoek naar Orderpickers (m/v) Om de eindejaardrukte op te vangen zoeken wij gemotiveerde orderpickers in de vaste Late shift Het gaat om een korte termijnopdracht van november tem december Je takenpakket zal zeer ruim zijn en onder andere bestaan uit: - Inscannen van bestellingen - Klaarmaken van bestellingen voor verzending naar bedrijven en particulieren - Vouwen, sorteren en labelen van orders - Klaarmaken van pakketten en paletten voor verzending - Verwerken van retouren

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

Zoek naar antwoorden van Duffelcoat Productions in sociale netwerken
Look for responds of Duffelcoat Productions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duffelcoat Productions. Laat een reactie achter voor Duffelcoat Productions. Duffelcoat Productions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duffelcoat Productions. Leave a respond for Duffelcoat Productions. Duffelcoat Productions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duffelcoat Productions op de google maps. Adres en contacten Duffelcoat Productions
Location of Duffelcoat Productions on the google maps. Address and contacts of Duffelcoat Productions

Andere gerelateerde bedrijven als come Duffelcoat Productions Duffelcoat Productions: Shell-Station | Bosman Dorothy Architecten & Expertisebureau | Wemmel Tools BVBA | S.C.E.S. nv (Ir D Stael) | Fiat Hitachi Excavators Belgium S.A.

Other related companies as Duffelcoat Productions: Shell-Station | Bosman Dorothy Architecten & Expertisebureau | Wemmel Tools BVBA | S.C.E.S. nv (Ir D Stael) | Fiat Hitachi Excavators Belgium S.A.

Duffelcoat Productions is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Duffel, België. De volledige naam van het bedrijf is Duffelcoat Productions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06802154541. Het bedrijf Duffelcoat Productions bevindt zich op het adres: Kapelstraat 59,2570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Duffelcoat Productions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duffelcoat Productions is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duffelcoat Productions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duffelcoat Productions, openstaande posities, locatie van Duffelcoat Productions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Duffelcoat Productions is a company, that was registered 1989 in Duffel region, Belgium. Full name of company is Duffelcoat Productions, company assigned to the tax number BE06802154541. The company Duffelcoat Productions is located at the address: Kapelstraat 59,2570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Duffelcoat Productions were not found.
The main activity of Duffelcoat Productions is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Duffelcoat Productions is not available. You also can look at reviews of Duffelcoat Productions, open positions, location of Duffelcoat Productions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duffelcoat Productions, Duffel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duffelcoat Productions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duffelcoat Productions, Duffel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duffelcoat Productions, employees, financial statistics.