Merksems TV Bedrijf

Contactgegevens Merksems TV Bedrijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Merksems TV Bedrijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Merksems TV Bedrijf

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Frans de l'Arbrelaan 9,2170, België

Telefoon (phone): 03 646 19 05 03 646 19 05

Fax (fax): 03 644 11 29 03 644 11 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Merksems TV Bedrijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Merksems TV Bedrijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Merksems TV Bedrijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Merksems TV Bedrijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Merksems TV Bedrijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Merksems TV Bedrijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Merksems TV Bedrijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Merksems TV Bedrijf
Products information Merksems TV Bedrijf

BTW identificatienummer (tax): BE07596191406
Ondernemingsnummer: 2798187255
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Merksems TV Bedrijf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Merksems TV Bedrijf
(Get full report from official database of BE for Merksems TV Bedrijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Merksems TV Bedrijf
Addition kinds of activities for Merksems TV Bedrijf

2791. zetwerk | Typesetting
344101. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
15210100. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
34969915. Draadwikkeling | Wire winding
58120304. Coffeeshop | Coffee shop
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote
81110207. Echtscheiding en familierecht | Divorce and family law

Werken bij Merksems TV Bedrijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Merksems TV Bedrijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Merksems TV Bedrijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Merksems TV Bedrijf. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Keukenmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je staat in voor het maken en bakken van hamburgers.

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

    Type: Studentenjob

    VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: STAR MEAL

    Type: Vaste Job

    Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

Zoek naar antwoorden van Merksems TV Bedrijf in sociale netwerken
Look for responds of Merksems TV Bedrijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Merksems TV Bedrijf. Laat een reactie achter voor Merksems TV Bedrijf. Merksems TV Bedrijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Merksems TV Bedrijf. Leave a respond for Merksems TV Bedrijf. Merksems TV Bedrijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Merksems TV Bedrijf op de google maps. Adres en contacten Merksems TV Bedrijf
Location of Merksems TV Bedrijf on the google maps. Address and contacts of Merksems TV Bedrijf

Andere gerelateerde bedrijven als come Merksems TV Bedrijf Merksems TV Bedrijf: VAG Security Systems SA | Werkhuis Min VZW | Corswarem Ramenconstructie | Hoorens Printing N.V. | Technofortune

Other related companies as Merksems TV Bedrijf: VAG Security Systems SA | Werkhuis Min VZW | Corswarem Ramenconstructie | Hoorens Printing N.V. | Technofortune

Merksems TV Bedrijf is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is Merksems TV Bedrijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07596191406. Het bedrijf Merksems TV Bedrijf bevindt zich op het adres: Frans de l'Arbrelaan 9,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Merksems TV Bedrijf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Merksems TV Bedrijf is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Merksems TV Bedrijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Merksems TV Bedrijf, openstaande posities, locatie van Merksems TV Bedrijf op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Merksems TV Bedrijf is a company, that was registered 2000 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is Merksems TV Bedrijf, company assigned to the tax number BE07596191406. The company Merksems TV Bedrijf is located at the address: Frans de l'Arbrelaan 9,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Merksems TV Bedrijf were not found.
The main activity of Merksems TV Bedrijf is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Merksems TV Bedrijf is not available. You also can look at reviews of Merksems TV Bedrijf, open positions, location of Merksems TV Bedrijf on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Merksems TV Bedrijf, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Merksems TV Bedrijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Merksems TV Bedrijf, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Merksems TV Bedrijf, employees, financial statistics.