A V S ELECTRONIQUE

Contactgegevens A V S ELECTRONIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A V S ELECTRONIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A V S ELECTRONIQUE

Regio (region): Kraainem, België

Adres (address): Petuniaslaan 28,1950, België

Telefoon (phone): 02 721 02 35 02 721 02 35

Fax (fax): 02 721 02 35 02 721 02 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A V S ELECTRONIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A V S ELECTRONIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A V S ELECTRONIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A V S ELECTRONIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A V S ELECTRONIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A V S ELECTRONIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A V S ELECTRONIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A V S ELECTRONIQUE
Products information A V S ELECTRONIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE07844207763
Ondernemingsnummer: 8511901855
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 475,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A V S ELECTRONIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A V S ELECTRONIQUE
(Get full report from official database of BE for A V S ELECTRONIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A V S ELECTRONIQUE
Addition kinds of activities for A V S ELECTRONIQUE

6792. Olie royalty traders | Oil royalty traders
222108. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
22530202. Jassen, breien | Jackets, knit
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
37430105. Smeersystemen, locomotief | Lubrication systems, locomotive
51590301. veren | Feathers
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization

Werken bij A V S ELECTRONIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A V S ELECTRONIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A V S ELECTRONIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A V S ELECTRONIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van A V S ELECTRONIQUE in sociale netwerken
Look for responds of A V S ELECTRONIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A V S ELECTRONIQUE. Laat een reactie achter voor A V S ELECTRONIQUE. A V S ELECTRONIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A V S ELECTRONIQUE. Leave a respond for A V S ELECTRONIQUE. A V S ELECTRONIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A V S ELECTRONIQUE op de google maps. Adres en contacten A V S ELECTRONIQUE
Location of A V S ELECTRONIQUE on the google maps. Address and contacts of A V S ELECTRONIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come A V S ELECTRONIQUE A V S ELECTRONIQUE: Davidsfonds VZW | COGYS SPRLU | SCHOLTS & FILS SPRL | ABP Nettoyage | Toyota T.M.M.E.

Other related companies as A V S ELECTRONIQUE: Davidsfonds VZW | COGYS SPRLU | SCHOLTS & FILS SPRL | ABP Nettoyage | Toyota T.M.M.E.

A V S ELECTRONIQUE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Kraainem, België. De volledige naam van het bedrijf is A V S ELECTRONIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07844207763. Het bedrijf A V S ELECTRONIQUE bevindt zich op het adres: Petuniaslaan 28,1950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 475,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A V S ELECTRONIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A V S ELECTRONIQUE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A V S ELECTRONIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A V S ELECTRONIQUE, openstaande posities, locatie van A V S ELECTRONIQUE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A V S ELECTRONIQUE is a company, that was registered 2008 in Kraainem region, Belgium. Full name of company is A V S ELECTRONIQUE, company assigned to the tax number BE07844207763. The company A V S ELECTRONIQUE is located at the address: Petuniaslaan 28,1950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 475,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A V S ELECTRONIQUE were not found.
The main activity of A V S ELECTRONIQUE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A V S ELECTRONIQUE is not available. You also can look at reviews of A V S ELECTRONIQUE, open positions, location of A V S ELECTRONIQUE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A V S ELECTRONIQUE, Kraainem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A V S ELECTRONIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A V S ELECTRONIQUE, Kraainem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A V S ELECTRONIQUE, employees, financial statistics.