Auto Paint Center Verschaeren

Contactgegevens Auto Paint Center Verschaeren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto Paint Center Verschaeren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto Paint Center Verschaeren

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Berlaarbaan 85,2860, België

Telefoon (phone): 015 55 01 11; 015 55 04 04 015 55 01 11; 015 55 04 04

Fax (fax): 015 55 35 70 015 55 35 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto Paint Center Verschaeren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto Paint Center Verschaeren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto Paint Center Verschaeren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto Paint Center Verschaeren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto Paint Center Verschaeren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto Paint Center Verschaeren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto Paint Center Verschaeren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto Paint Center Verschaeren
Products information Auto Paint Center Verschaeren

BTW identificatienummer (tax): BE07494567871
Ondernemingsnummer: 7862335205
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Auto Paint Center Verschaeren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto Paint Center Verschaeren
(Get full report from official database of BE for Auto Paint Center Verschaeren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto Paint Center Verschaeren
Addition kinds of activities for Auto Paint Center Verschaeren

24930102. Wallboard, behalve gips | Wallboard, except gypsum
34460300. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
35480103. Elektrodehouders, voor elektrische lasapparatuur | Electrode holders, for electric welding apparatus
35520306. Merceriserende machines, textiel | Mercerizing machinery, textile
39520107. Mengsels, goud of brons: kunstenaars ' | Mixtures, gold or bronze: artists'
54990100. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores

Werken bij Auto Paint Center Verschaeren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto Paint Center Verschaeren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto Paint Center Verschaeren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto Paint Center Verschaeren. Looking for open vacancies in other companies

  • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Osteopaat (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Auto Paint Center Verschaeren in sociale netwerken
Look for responds of Auto Paint Center Verschaeren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto Paint Center Verschaeren. Laat een reactie achter voor Auto Paint Center Verschaeren. Auto Paint Center Verschaeren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto Paint Center Verschaeren. Leave a respond for Auto Paint Center Verschaeren. Auto Paint Center Verschaeren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto Paint Center Verschaeren op de google maps. Adres en contacten Auto Paint Center Verschaeren
Location of Auto Paint Center Verschaeren on the google maps. Address and contacts of Auto Paint Center Verschaeren

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto Paint Center Verschaeren Auto Paint Center Verschaeren: Unibox Games SA | A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA | HOSTELLERIE VIJFWEGEN *** | Wilki N.V. | Bart van Lier

Other related companies as Auto Paint Center Verschaeren: Unibox Games SA | A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA | HOSTELLERIE VIJFWEGEN *** | Wilki N.V. | Bart van Lier

Auto Paint Center Verschaeren is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto Paint Center Verschaeren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494567871. Het bedrijf Auto Paint Center Verschaeren bevindt zich op het adres: Berlaarbaan 85,2860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Auto Paint Center Verschaeren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto Paint Center Verschaeren is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto Paint Center Verschaeren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto Paint Center Verschaeren, openstaande posities, locatie van Auto Paint Center Verschaeren op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auto Paint Center Verschaeren is a company, that was registered 1994 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is Auto Paint Center Verschaeren, company assigned to the tax number BE07494567871. The company Auto Paint Center Verschaeren is located at the address: Berlaarbaan 85,2860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Auto Paint Center Verschaeren were not found.
The main activity of Auto Paint Center Verschaeren is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto Paint Center Verschaeren is not available. You also can look at reviews of Auto Paint Center Verschaeren, open positions, location of Auto Paint Center Verschaeren on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto Paint Center Verschaeren, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto Paint Center Verschaeren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto Paint Center Verschaeren, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto Paint Center Verschaeren, employees, financial statistics.