DPA Videoproduction

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • DPA Videoproduction
Private companiesSocial Services • DPA Videoproduction

Contactgegevens DPA Videoproduction: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DPA Videoproduction: address, phone, fax, email, website, opening hours

DPA Videoproduction

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Zwarte Brugstraat 2,3500, België

Telefoon (phone): 011 21 33 40 011 21 33 40

Fax (fax): 011 21 33 39 011 21 33 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DPA Videoproduction: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DPA Videoproduction"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DPA Videoproduction"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DPA Videoproduction, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DPA Videoproduction. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DPA Videoproduction, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DPA Videoproduction. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DPA Videoproduction
Products information DPA Videoproduction

BTW identificatienummer (tax): BE04379669189
Ondernemingsnummer: 4952880859
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DPA Videoproduction zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DPA Videoproduction
(Get full report from official database of BE for DPA Videoproduction)

Aanvulling soorten activiteiten voor DPA Videoproduction
Addition kinds of activities for DPA Videoproduction

254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
22980201. Binder- en balenpers | Binder and baler twine
24910102. Stapels, stichting en mariene constructie: behandeld hout | Piles, foundation and marine construction: treated wood
47290105. Ticket kantoren, transport, nec | Ticket offices, transportation, nec
49530000. Afvalsystemen | Refuse systems
54990102. Gezond voedsel | Health foods
62110109. Handelaars, veiligheid | Traders, security

Werken bij DPA Videoproduction: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DPA Videoproduction: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DPA Videoproduction. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DPA Videoproduction. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC freesmachine + CNC draaibank (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zij we op zoek naar een operator cnc freesmachine + cnc draaibank

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • kinesitherapeut (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KINé TIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

Zoek naar antwoorden van DPA Videoproduction in sociale netwerken
Look for responds of DPA Videoproduction in social networks

Lees alle opmerkingen voor DPA Videoproduction. Laat een reactie achter voor DPA Videoproduction. DPA Videoproduction bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DPA Videoproduction. Leave a respond for DPA Videoproduction. DPA Videoproduction on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DPA Videoproduction op de google maps. Adres en contacten DPA Videoproduction
Location of DPA Videoproduction on the google maps. Address and contacts of DPA Videoproduction

Andere gerelateerde bedrijven als come DPA Videoproduction DPA Videoproduction: Van Eysendeyk Peter | LEXEL BVBA | Arton | APEAL | INTEGRAL SYSTEMS SC

Other related companies as DPA Videoproduction: Van Eysendeyk Peter | LEXEL BVBA | Arton | APEAL | INTEGRAL SYSTEMS SC

DPA Videoproduction is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is DPA Videoproduction, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04379669189. Het bedrijf DPA Videoproduction bevindt zich op het adres: Zwarte Brugstraat 2,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DPA Videoproduction zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DPA Videoproduction is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DPA Videoproduction is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DPA Videoproduction, openstaande posities, locatie van DPA Videoproduction op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DPA Videoproduction is a company, that was registered 1986 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is DPA Videoproduction, company assigned to the tax number BE04379669189. The company DPA Videoproduction is located at the address: Zwarte Brugstraat 2,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DPA Videoproduction were not found.
The main activity of DPA Videoproduction is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DPA Videoproduction is not available. You also can look at reviews of DPA Videoproduction, open positions, location of DPA Videoproduction on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DPA Videoproduction, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DPA Videoproduction, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DPA Videoproduction, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DPA Videoproduction, employees, financial statistics.