DEGRO GRONDWERKEN BVBA

Contactgegevens DEGRO GRONDWERKEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEGRO GRONDWERKEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEGRO GRONDWERKEN BVBA

Regio (region): Ieper, België

Adres (address): Pilkemseweg 125,8900, België

Telefoon (phone): 057 21 77 78 057 21 77 78

Fax (fax): 057 20 71 10 057 20 71 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEGRO GRONDWERKEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEGRO GRONDWERKEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEGRO GRONDWERKEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEGRO GRONDWERKEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEGRO GRONDWERKEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEGRO GRONDWERKEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEGRO GRONDWERKEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEGRO GRONDWERKEN BVBA
Products information DEGRO GRONDWERKEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09371582031
Ondernemingsnummer: 6612640380
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DEGRO GRONDWERKEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEGRO GRONDWERKEN BVBA
(Get full report from official database of BE for DEGRO GRONDWERKEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEGRO GRONDWERKEN BVBA
Addition kinds of activities for DEGRO GRONDWERKEN BVBA

361203. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
24349901. Vanities, badkamer: hout | Vanities, bathroom: wood
25110703. Porch meubels en schommels: hout | Porch furniture and swings: wood
26210401. Bondpapier | Bond paper
26730200. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
33990202. Nagels: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Nails: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
59419909. Schaatsapparatuur | Skating equipment
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
63219902. Ziektekostenverzekering | Disability health insurance

Werken bij DEGRO GRONDWERKEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEGRO GRONDWERKEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEGRO GRONDWERKEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEGRO GRONDWERKEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Stockcontroleur (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

 • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Start People Inhouse IPG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

 • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

 • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

 • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

 • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

 • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Bijlesgever chemie (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: E-LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

 • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

Zoek naar antwoorden van DEGRO GRONDWERKEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DEGRO GRONDWERKEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEGRO GRONDWERKEN BVBA. Laat een reactie achter voor DEGRO GRONDWERKEN BVBA. DEGRO GRONDWERKEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEGRO GRONDWERKEN BVBA. Leave a respond for DEGRO GRONDWERKEN BVBA. DEGRO GRONDWERKEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEGRO GRONDWERKEN BVBA op de google maps. Adres en contacten DEGRO GRONDWERKEN BVBA
Location of DEGRO GRONDWERKEN BVBA on the google maps. Address and contacts of DEGRO GRONDWERKEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DEGRO GRONDWERKEN BVBA DEGRO GRONDWERKEN BVBA: Rasquain Benoit SPRL | Parketvloeren J Wils & Zonen BVBA | ATELIER DUMON NV | COOPMANS VERONIQUE | La Foresta

Other related companies as DEGRO GRONDWERKEN BVBA: Rasquain Benoit SPRL | Parketvloeren J Wils & Zonen BVBA | ATELIER DUMON NV | COOPMANS VERONIQUE | La Foresta

DEGRO GRONDWERKEN BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Ieper, België. De volledige naam van het bedrijf is DEGRO GRONDWERKEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09371582031. Het bedrijf DEGRO GRONDWERKEN BVBA bevindt zich op het adres: Pilkemseweg 125,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 827,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DEGRO GRONDWERKEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEGRO GRONDWERKEN BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEGRO GRONDWERKEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEGRO GRONDWERKEN BVBA, openstaande posities, locatie van DEGRO GRONDWERKEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEGRO GRONDWERKEN BVBA is a company, that was registered 1992 in Ieper region, Belgium. Full name of company is DEGRO GRONDWERKEN BVBA, company assigned to the tax number BE09371582031. The company DEGRO GRONDWERKEN BVBA is located at the address: Pilkemseweg 125,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 827,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DEGRO GRONDWERKEN BVBA were not found.
The main activity of DEGRO GRONDWERKEN BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEGRO GRONDWERKEN BVBA is not available. You also can look at reviews of DEGRO GRONDWERKEN BVBA, open positions, location of DEGRO GRONDWERKEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEGRO GRONDWERKEN BVBA, Ieper: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEGRO GRONDWERKEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEGRO GRONDWERKEN BVBA, Ieper: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEGRO GRONDWERKEN BVBA, employees, financial statistics.