FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV

Contactgegevens FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Edingensesteenweg 196 1500 Halle Wilgenveld - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-60-10-40 32-23-60-10-40

Fax (fax): 32-23-60-02-07 32-23-60-02-07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV
Products information FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV

BTW identificatienummer (tax): BE04528533935
Ondernemingsnummer: 2691345214
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV
(Get full report from official database of BE for FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV
Addition kinds of activities for FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV

283304. Dierlijke producten | Animal based products
781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
02519902. Capons, het opwekken van | Capons, raising of
36639913. Zenderapparatuur, radio of televisie | Transmitting apparatus, radio or television
36990000. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
39440100. Kinderwagens, behalve fietsen | Children's vehicles, except bicycles
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
46199901. Kolenleidingleiding operatie | Coal pipeline operation
50740210. Radiatoren en onderdelen, behalve elektrisch | Radiators and parts, except electric
50920103. Postzegels, filatelier | Stamps, philatelist

Werken bij FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker orderprocessing (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dienst orderprocessing: ontvangen van monsters en controle van aanvraagformulieren registratie van nieuwe monsters in het LIMS - Ondersteuning labo microbiologie: voorbereiden monsters voor analyses microbiologie uitvoeren van microbiologische analyses op vnl. voeding, diervoeder en water onderhoud uitvoeren van apparatuur en ruimtes - Algemene administratieve taken: klasseren van documenten documenten opzoeken in het archief

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV. Laat een reactie achter voor FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV. FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV. Leave a respond for FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV. FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV op de google maps. Adres en contacten FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV
Location of FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV on the google maps. Address and contacts of FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV: Van Loocke | Heynderickx E | COIFFURE NANDA | DOMAINE D'AUBRAC | HUIS VA BENE

Other related companies as FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV: Van Loocke | Heynderickx E | COIFFURE NANDA | DOMAINE D'AUBRAC | HUIS VA BENE

FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04528533935. Het bedrijf FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV bevindt zich op het adres: Edingensesteenweg 196 1500 Halle Wilgenveld - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 514,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV, openstaande posities, locatie van FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV op de kaart.

FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV, company assigned to the tax number BE04528533935. The company FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV is located at the address: Edingensesteenweg 196 1500 Halle Wilgenveld - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 514,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Food & Related products. Products created in FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV were not found.
The main activity of FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV is not available. You also can look at reviews of FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV, open positions, location of FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT NV, employees, financial statistics.