Universum Ontwerpbureau BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Universum Ontwerpbureau BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • Universum Ontwerpbureau BVBA

Contactgegevens Universum Ontwerpbureau BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Universum Ontwerpbureau BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Universum Ontwerpbureau BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaartstraat 5; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 36 37 01 (+32-089 36 37 01) 089 36 37 01 (+32-089 36 37 01)

Fax (fax): 089 35 53 22 (+32-089 35 53 22) 089 35 53 22 (+32-089 35 53 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Universum Ontwerpbureau BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Universum Ontwerpbureau BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Universum Ontwerpbureau BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Universum Ontwerpbureau BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Universum Ontwerpbureau BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Universum Ontwerpbureau BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Universum Ontwerpbureau BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Universum Ontwerpbureau BVBA
Products information Universum Ontwerpbureau BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01487792968
Ondernemingsnummer: 4599945068
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Interior designers; Engineering offices- Civil engineering; Photographers - Industrial & technical; Graphic designers; Advertising agencies & consultants; Advertising photography; Exhibition stands; Industrial design; Architects; Interior decoration

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Universum Ontwerpbureau BVBA
(Get full report from official database of BE for Universum Ontwerpbureau BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Universum Ontwerpbureau BVBA
Addition kinds of activities for Universum Ontwerpbureau BVBA

387300. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
23920500. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
50430100. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order

Werken bij Universum Ontwerpbureau BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Universum Ontwerpbureau BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Universum Ontwerpbureau BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Universum Ontwerpbureau BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Tielt-Pittem-Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Universum Ontwerpbureau BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Universum Ontwerpbureau BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Universum Ontwerpbureau BVBA. Laat een reactie achter voor Universum Ontwerpbureau BVBA. Universum Ontwerpbureau BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Universum Ontwerpbureau BVBA. Leave a respond for Universum Ontwerpbureau BVBA. Universum Ontwerpbureau BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Universum Ontwerpbureau BVBA op de google maps. Adres en contacten Universum Ontwerpbureau BVBA
Location of Universum Ontwerpbureau BVBA on the google maps. Address and contacts of Universum Ontwerpbureau BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Universum Ontwerpbureau BVBA Universum Ontwerpbureau BVBA: MISSOTTEN TANDTECHNISCH LABO | DECOCKER | PAUL COSTER | Huberty C | MEUBELEN ARTI DOMI

Other related companies as Universum Ontwerpbureau BVBA: MISSOTTEN TANDTECHNISCH LABO | DECOCKER | PAUL COSTER | Huberty C | MEUBELEN ARTI DOMI

Universum Ontwerpbureau BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Universum Ontwerpbureau BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487792968. Het bedrijf Universum Ontwerpbureau BVBA bevindt zich op het adres: Vaartstraat 5; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engineering offices - General. Lijst met producten zijn Interior designers; Engineering offices- Civil engineering; Photographers - Industrial & technical; Graphic designers; Advertising agencies & consultants; Advertising photography; Exhibition stands; Industrial design; Architects; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Universum Ontwerpbureau BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Universum Ontwerpbureau BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Universum Ontwerpbureau BVBA, openstaande posities, locatie van Universum Ontwerpbureau BVBA op de kaart.

Universum Ontwerpbureau BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Universum Ontwerpbureau BVBA, company assigned to the tax number BE01487792968. The company Universum Ontwerpbureau BVBA is located at the address: Vaartstraat 5; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engineering offices - General. List of products are Interior designers; Engineering offices- Civil engineering; Photographers - Industrial & technical; Graphic designers; Advertising agencies & consultants; Advertising photography; Exhibition stands; Industrial design; Architects; Interior decoration.
The main activity of Universum Ontwerpbureau BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Universum Ontwerpbureau BVBA is not available. You also can look at reviews of Universum Ontwerpbureau BVBA, open positions, location of Universum Ontwerpbureau BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Universum Ontwerpbureau BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Universum Ontwerpbureau BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Universum Ontwerpbureau BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Universum Ontwerpbureau BVBA, employees, financial statistics.