VERHELST BOUWMATERIALEN

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • VERHELST BOUWMATERIALEN
Private companiesMiscellaneous Repair Services • VERHELST BOUWMATERIALEN

Contactgegevens VERHELST BOUWMATERIALEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHELST BOUWMATERIALEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHELST BOUWMATERIALEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 30; 8460; OUDENBURG, België

Telefoon (phone): 59255050 (+32-59255050) 59255050 (+32-59255050)

Fax (fax): +32 (65) 554-59-64 +32 (65) 554-59-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHELST BOUWMATERIALEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHELST BOUWMATERIALEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHELST BOUWMATERIALEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHELST BOUWMATERIALEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHELST BOUWMATERIALEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHELST BOUWMATERIALEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHELST BOUWMATERIALEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHELST BOUWMATERIALEN
Products information VERHELST BOUWMATERIALEN

BTW identificatienummer (tax): BE07425079345
Ondernemingsnummer: 5414306640
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Carreleurs.. Produits & Activit茅s: Pose de Plafonds, Installation de Cloisons.. Produits & Services: Chapes.. Produits: B茅ton Pr锚t 脿 l'Emploi.. Produits: Pierres Naturelles, Planchers, El茅ments Pr茅fabriqu茅s, Rev锚tement de Sol en Marbre.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): El茅ments en b茅ton pour la construction Fab. Rev锚tements de sols and murs. Constructions r茅sidentielles sp茅cifiques. Installation de menuiserie m茅tallique. Rev锚tements pour sols and murs. B茅ton pr锚t 脿 l'emploi Fab. Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHELST BOUWMATERIALEN
(Get full report from official database of BE for VERHELST BOUWMATERIALEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHELST BOUWMATERIALEN
Addition kinds of activities for VERHELST BOUWMATERIALEN

28199903. Chemische stoffen, reagenteklasse: geraffineerd uit technische kwaliteit | Chemicals, reagent grade: refined from technical grade
30690504. Bovenliften, rubberen | Top lift sheets, rubber
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
50910400. Jacht apparatuur en benodigdheden | Hunting equipment and supplies
83220500. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services

Werken bij VERHELST BOUWMATERIALEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHELST BOUWMATERIALEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHELST BOUWMATERIALEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHELST BOUWMATERIALEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • VERTALER NEDERLANDS FRANS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Frans (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van VERHELST BOUWMATERIALEN in sociale netwerken
Look for responds of VERHELST BOUWMATERIALEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHELST BOUWMATERIALEN. Laat een reactie achter voor VERHELST BOUWMATERIALEN. VERHELST BOUWMATERIALEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHELST BOUWMATERIALEN. Leave a respond for VERHELST BOUWMATERIALEN. VERHELST BOUWMATERIALEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHELST BOUWMATERIALEN op de google maps. Adres en contacten VERHELST BOUWMATERIALEN
Location of VERHELST BOUWMATERIALEN on the google maps. Address and contacts of VERHELST BOUWMATERIALEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHELST BOUWMATERIALEN VERHELST BOUWMATERIALEN: MARTINE MAHO | DELTA CLEAN SPRL | Haider Zineb | VAN DE VENNE MARC | MAISON ANTOINE

Other related companies as VERHELST BOUWMATERIALEN: MARTINE MAHO | DELTA CLEAN SPRL | Haider Zineb | VAN DE VENNE MARC | MAISON ANTOINE

VERHELST BOUWMATERIALEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERHELST BOUWMATERIALEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07425079345. Het bedrijf VERHELST BOUWMATERIALEN bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 30; 8460; OUDENBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is El茅ments en b茅ton pour la construction Fab. Rev锚tements de sols and murs. Constructions r茅sidentielles sp茅cifiques. Installation de menuiserie m茅tallique. Rev锚tements pour sols and murs. B茅ton pr锚t 脿 l'emploi Fab. Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Activit茅s: Carreleurs.. Produits & Activit茅s: Pose de Plafonds, Installation de Cloisons.. Produits & Services: Chapes.. Produits: B茅ton Pr锚t 脿 l'Emploi.. Produits: Pierres Naturelles, Planchers, El茅ments Pr茅fabriqu茅s, Rev锚tement de Sol en Marbre.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van VERHELST BOUWMATERIALEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHELST BOUWMATERIALEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHELST BOUWMATERIALEN, openstaande posities, locatie van VERHELST BOUWMATERIALEN op de kaart.

VERHELST BOUWMATERIALEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERHELST BOUWMATERIALEN, company assigned to the tax number BE07425079345. The company VERHELST BOUWMATERIALEN is located at the address: STATIONSSTRAAT 30; 8460; OUDENBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is El茅ments en b茅ton pour la construction Fab. Rev锚tements de sols and murs. Constructions r茅sidentielles sp茅cifiques. Installation de menuiserie m茅tallique. Rev锚tements pour sols and murs. B茅ton pr锚t 脿 l'emploi Fab. Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Activit茅s: Carreleurs.. Produits & Activit茅s: Pose de Plafonds, Installation de Cloisons.. Produits & Services: Chapes.. Produits: B茅ton Pr锚t 脿 l'Emploi.. Produits: Pierres Naturelles, Planchers, El茅ments Pr茅fabriqu茅s, Rev锚tement de Sol en Marbre.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of VERHELST BOUWMATERIALEN is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHELST BOUWMATERIALEN is not available. You also can look at reviews of VERHELST BOUWMATERIALEN, open positions, location of VERHELST BOUWMATERIALEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHELST BOUWMATERIALEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHELST BOUWMATERIALEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHELST BOUWMATERIALEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHELST BOUWMATERIALEN, employees, financial statistics.