'T KAASWINKELTJE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • 'T KAASWINKELTJE

Contactgegevens 'T KAASWINKELTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KAASWINKELTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KAASWINKELTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR COPLAAN 286; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32525861 32525861

Fax (fax): +32 (87) 177-47-49 +32 (87) 177-47-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KAASWINKELTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KAASWINKELTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KAASWINKELTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KAASWINKELTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KAASWINKELTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KAASWINKELTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KAASWINKELTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KAASWINKELTJE
Products information 'T KAASWINKELTJE

BTW identificatienummer (tax): BE04993530273
Ondernemingsnummer: 6835662841
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Fromages.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KAASWINKELTJE
(Get full report from official database of BE for 'T KAASWINKELTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KAASWINKELTJE
Addition kinds of activities for 'T KAASWINKELTJE

225201. Anklets en sokken | Anklets and socks
20489902. Ingeblikte diervoeding (behalve hond en kat) | Canned pet food (except dog and cat)
20749903. Lecithine, katoenzaad | Lecithin, cottonseed
22610103. Zeefdruk van katoenen breedgeweven stoffen | Screen printing of cotton broadwoven fabrics
33519900. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
36320000. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
37110102. Automobiellichamen, personenauto, geen motor, enz. | Automobile bodies, passenger car, not including engine, etc.
39150103. Juweelvoorbereiding: instrumenten, gereedschap, horloges en juwelen | Jewel preparing: instruments, tools, watches, and jewelry
61599902. Intermediate investment banks | Intermediate investment banks
76410200. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance

Werken bij 'T KAASWINKELTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KAASWINKELTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KAASWINKELTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KAASWINKELTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van 'T KAASWINKELTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KAASWINKELTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KAASWINKELTJE. Laat een reactie achter voor 'T KAASWINKELTJE. 'T KAASWINKELTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KAASWINKELTJE. Leave a respond for 'T KAASWINKELTJE. 'T KAASWINKELTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KAASWINKELTJE op de google maps. Adres en contacten 'T KAASWINKELTJE
Location of 'T KAASWINKELTJE on the google maps. Address and contacts of 'T KAASWINKELTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KAASWINKELTJE 'T KAASWINKELTJE: CABELLO | GARAGE LAMBERT | BANCONTACT-MISTER CASH | PATRICK SURINX | MOMENTUM

Other related companies as 'T KAASWINKELTJE: CABELLO | GARAGE LAMBERT | BANCONTACT-MISTER CASH | PATRICK SURINX | MOMENTUM

'T KAASWINKELTJE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KAASWINKELTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04993530273. Het bedrijf 'T KAASWINKELTJE bevindt zich op het adres: PASTOOR COPLAAN 286; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr茅meries. Lijst met producten zijn Produits: Fromages..
De hoofdactiviteit van 'T KAASWINKELTJE is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KAASWINKELTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KAASWINKELTJE, openstaande posities, locatie van 'T KAASWINKELTJE op de kaart.

'T KAASWINKELTJE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KAASWINKELTJE, company assigned to the tax number BE04993530273. The company 'T KAASWINKELTJE is located at the address: PASTOOR COPLAAN 286; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr茅meries. List of products are Produits: Fromages..
The main activity of 'T KAASWINKELTJE is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KAASWINKELTJE is not available. You also can look at reviews of 'T KAASWINKELTJE, open positions, location of 'T KAASWINKELTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KAASWINKELTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KAASWINKELTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KAASWINKELTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KAASWINKELTJE, employees, financial statistics.