'T BOLLEKE KAAS

Contactgegevens 'T BOLLEKE KAAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T BOLLEKE KAAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T BOLLEKE KAAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIESTRAAT 36; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32525353 32525353

Fax (fax): +32 (68) 655-13-79 +32 (68) 655-13-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T BOLLEKE KAAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T BOLLEKE KAAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T BOLLEKE KAAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T BOLLEKE KAAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T BOLLEKE KAAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T BOLLEKE KAAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T BOLLEKE KAAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T BOLLEKE KAAS
Products information 'T BOLLEKE KAAS

BTW identificatienummer (tax): BE07612945556
Ondernemingsnummer: 4420043945
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Fromages.

Product categorie (product category): Cr茅meries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T BOLLEKE KAAS
(Get full report from official database of BE for 'T BOLLEKE KAAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T BOLLEKE KAAS
Addition kinds of activities for 'T BOLLEKE KAAS

225800. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
367400. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
504699. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
821100. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
01799909. Plantain Grove | Plantain grove
33570102. Glasvezelkabel (geïsoleerde) | Fiber optic cable (insulated)
39110304. Afwerkingen voor kegels, paraplu's, enz .: edelmetaal | Trimmings for canes, umbrellas, etc.: precious metal
50210104. Filing units | Filing units
58120501. Restaurant, familie: keten | Restaurant, family: chain

Werken bij 'T BOLLEKE KAAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T BOLLEKE KAAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T BOLLEKE KAAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T BOLLEKE KAAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van 'T BOLLEKE KAAS in sociale netwerken
Look for responds of 'T BOLLEKE KAAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T BOLLEKE KAAS. Laat een reactie achter voor 'T BOLLEKE KAAS. 'T BOLLEKE KAAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T BOLLEKE KAAS. Leave a respond for 'T BOLLEKE KAAS. 'T BOLLEKE KAAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T BOLLEKE KAAS op de google maps. Adres en contacten 'T BOLLEKE KAAS
Location of 'T BOLLEKE KAAS on the google maps. Address and contacts of 'T BOLLEKE KAAS

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T BOLLEKE KAAS 'T BOLLEKE KAAS: Menten Bouwbedrijf | ASLK-CGER Bank | Lamy M | GAUDER SA | C?t茅 Jardin

Other related companies as 'T BOLLEKE KAAS: Menten Bouwbedrijf | ASLK-CGER Bank | Lamy M | GAUDER SA | C?t茅 Jardin

'T BOLLEKE KAAS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T BOLLEKE KAAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07612945556. Het bedrijf 'T BOLLEKE KAAS bevindt zich op het adres: STATIESTRAAT 36; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cr茅meries. Lijst met producten zijn Produits: Fromages..
De hoofdactiviteit van 'T BOLLEKE KAAS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T BOLLEKE KAAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T BOLLEKE KAAS, openstaande posities, locatie van 'T BOLLEKE KAAS op de kaart.

'T BOLLEKE KAAS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T BOLLEKE KAAS, company assigned to the tax number BE07612945556. The company 'T BOLLEKE KAAS is located at the address: STATIESTRAAT 36; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cr茅meries. List of products are Produits: Fromages..
The main activity of 'T BOLLEKE KAAS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T BOLLEKE KAAS is not available. You also can look at reviews of 'T BOLLEKE KAAS, open positions, location of 'T BOLLEKE KAAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T BOLLEKE KAAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T BOLLEKE KAAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T BOLLEKE KAAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T BOLLEKE KAAS, employees, financial statistics.