H. SAVELKOUL-ANTWERPEN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • H. SAVELKOUL-ANTWERPEN
Private companiesDepository Institutions • H. SAVELKOUL-ANTWERPEN

Contactgegevens H. SAVELKOUL-ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H. SAVELKOUL-ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

H. SAVELKOUL-ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIPDORP 21B17; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32339086 32339086

Fax (fax): +32 (3) 974-43-63 +32 (3) 974-43-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H. SAVELKOUL-ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H. SAVELKOUL-ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H. SAVELKOUL-ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H. SAVELKOUL-ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H. SAVELKOUL-ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H. SAVELKOUL-ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H. SAVELKOUL-ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H. SAVELKOUL-ANTWERPEN
Products information H. SAVELKOUL-ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE04477172851
Ondernemingsnummer: 3621063232
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in H. SAVELKOUL-ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H. SAVELKOUL-ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for H. SAVELKOUL-ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor H. SAVELKOUL-ANTWERPEN
Addition kinds of activities for H. SAVELKOUL-ANTWERPEN

308399. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
25910102. Schaduw trekt, raam | Shade pulls, window
35419906. Huiswerkmachine gereedschapsmachines, metaalbewerking | Home workshop machine tools, metalworking
36510111. Fonograaf en radiocombinaties | Phonograph and radio combinations
50729903. Chains | Chains

Werken bij H. SAVELKOUL-ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H. SAVELKOUL-ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H. SAVELKOUL-ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H. SAVELKOUL-ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

 • Vertegenwoordiger (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

 • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

 • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

 • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

 • huishoudhulp Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

 • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

  Type: Vaste Job

  Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

 • Talent Officer (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AUSY

  Type: Vaste Job

  Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

 • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

 • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: PRESENCE EVENTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

Zoek naar antwoorden van H. SAVELKOUL-ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of H. SAVELKOUL-ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor H. SAVELKOUL-ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor H. SAVELKOUL-ANTWERPEN. H. SAVELKOUL-ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H. SAVELKOUL-ANTWERPEN. Leave a respond for H. SAVELKOUL-ANTWERPEN. H. SAVELKOUL-ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H. SAVELKOUL-ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten H. SAVELKOUL-ANTWERPEN
Location of H. SAVELKOUL-ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of H. SAVELKOUL-ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come H. SAVELKOUL-ANTWERPEN H. SAVELKOUL-ANTWERPEN: S. MISEUR | BIDOU | VICTOR VITEUX | MARNIX VANRAES | INTER-CHE-M.

Other related companies as H. SAVELKOUL-ANTWERPEN: S. MISEUR | BIDOU | VICTOR VITEUX | MARNIX VANRAES | INTER-CHE-M.

H. SAVELKOUL-ANTWERPEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H. SAVELKOUL-ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04477172851. Het bedrijf H. SAVELKOUL-ANTWERPEN bevindt zich op het adres: KIPDORP 21B17; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 806,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in H. SAVELKOUL-ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H. SAVELKOUL-ANTWERPEN is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H. SAVELKOUL-ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H. SAVELKOUL-ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van H. SAVELKOUL-ANTWERPEN op de kaart.

H. SAVELKOUL-ANTWERPEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is H. SAVELKOUL-ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE04477172851. The company H. SAVELKOUL-ANTWERPEN is located at the address: KIPDORP 21B17; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 806,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in H. SAVELKOUL-ANTWERPEN were not found.
The main activity of H. SAVELKOUL-ANTWERPEN is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of H. SAVELKOUL-ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of H. SAVELKOUL-ANTWERPEN, open positions, location of H. SAVELKOUL-ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H. SAVELKOUL-ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H. SAVELKOUL-ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H. SAVELKOUL-ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H. SAVELKOUL-ANTWERPEN, employees, financial statistics.