HANDBALCLUB DEMERLAND

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • HANDBALCLUB DEMERLAND
Private companiesTransportation Services • HANDBALCLUB DEMERLAND

Contactgegevens HANDBALCLUB DEMERLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANDBALCLUB DEMERLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANDBALCLUB DEMERLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ERNEST CLAESSTRAAT 51; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, België

Telefoon (phone): 13774142 (+32-13774142) 13774142 (+32-13774142)

Fax (fax): +32 (2) 722-93-88 +32 (2) 722-93-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANDBALCLUB DEMERLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANDBALCLUB DEMERLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANDBALCLUB DEMERLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANDBALCLUB DEMERLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANDBALCLUB DEMERLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANDBALCLUB DEMERLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANDBALCLUB DEMERLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANDBALCLUB DEMERLAND
Products information HANDBALCLUB DEMERLAND

BTW identificatienummer (tax): BE06351715087
Ondernemingsnummer: 6410766601
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Clubs: Hand-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANDBALCLUB DEMERLAND
(Get full report from official database of BE for HANDBALCLUB DEMERLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANDBALCLUB DEMERLAND
Addition kinds of activities for HANDBALCLUB DEMERLAND

391502. Lapidair werk en diamant snijden en polijsten | Lapidary work and diamond cutting and polishing
14299913. Leisteen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Slate, crushed and broken-quarrying
26720000. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
26750202. Mappen, filing, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Folders, filing, die-cut: made from purchased materials
30210100. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
32729901. Kunst marmer, beton | Art marble, concrete
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
35779907. Input / output apparatuur, computer | Input/output equipment, computer
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying
51910102. Meststoffen en meststoffen | Fertilizer and fertilizer materials

Werken bij HANDBALCLUB DEMERLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANDBALCLUB DEMERLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANDBALCLUB DEMERLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANDBALCLUB DEMERLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Tijdelijk Administratief bediende Personeelsdienst (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een belangrijke speler actief in de cosmeticasector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende voor ondersteuning op de Personeelsdienst.  De opdracht zal ongeveer 3 maand duren. Kans op verlenging is niet uitgesloten. Je zal instaan voor allerlei administratieve taken die betrekking hebben tot HR. Contracten opstellen, ziektebriefjes, vragen personeel beantwoorden,...  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Metser (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

Zoek naar antwoorden van HANDBALCLUB DEMERLAND in sociale netwerken
Look for responds of HANDBALCLUB DEMERLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANDBALCLUB DEMERLAND. Laat een reactie achter voor HANDBALCLUB DEMERLAND. HANDBALCLUB DEMERLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANDBALCLUB DEMERLAND. Leave a respond for HANDBALCLUB DEMERLAND. HANDBALCLUB DEMERLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANDBALCLUB DEMERLAND op de google maps. Adres en contacten HANDBALCLUB DEMERLAND
Location of HANDBALCLUB DEMERLAND on the google maps. Address and contacts of HANDBALCLUB DEMERLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come HANDBALCLUB DEMERLAND HANDBALCLUB DEMERLAND: ASSUPAR | CYCLO-CARS KURT | ROBERT MATHIJSSEN | DE WOLF P AANNEMINGEN | d'Ursel

Other related companies as HANDBALCLUB DEMERLAND: ASSUPAR | CYCLO-CARS KURT | ROBERT MATHIJSSEN | DE WOLF P AANNEMINGEN | d'Ursel

HANDBALCLUB DEMERLAND is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANDBALCLUB DEMERLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06351715087. Het bedrijf HANDBALCLUB DEMERLAND bevindt zich op het adres: ERNEST CLAESSTRAAT 51; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Hand-Ball..
De hoofdactiviteit van HANDBALCLUB DEMERLAND is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANDBALCLUB DEMERLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANDBALCLUB DEMERLAND, openstaande posities, locatie van HANDBALCLUB DEMERLAND op de kaart.

HANDBALCLUB DEMERLAND is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANDBALCLUB DEMERLAND, company assigned to the tax number BE06351715087. The company HANDBALCLUB DEMERLAND is located at the address: ERNEST CLAESSTRAAT 51; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Hand-Ball..
The main activity of HANDBALCLUB DEMERLAND is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HANDBALCLUB DEMERLAND is not available. You also can look at reviews of HANDBALCLUB DEMERLAND, open positions, location of HANDBALCLUB DEMERLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANDBALCLUB DEMERLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANDBALCLUB DEMERLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANDBALCLUB DEMERLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANDBALCLUB DEMERLAND, employees, financial statistics.